Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så får du till träningen med småbarn

Att få till det där träningspasset på gymmet eller den där löprundan i skogen är inte alltid det lättaste – i alla fall inte när det finns barn med i ekvationen. Men det finns en lösning som både inkluderar fysisk aktivitet och tid med barnen – investera i en löpvagn!

Våren, solen och värmen är äntligen här och med det kommer parklek, långa promenader och utomhusträning – som vi har längtat! Men att få till träningen, eller ens en lugn och skön promenad, med småbarn kan vara knepigt men vi är ganska säkra på att vi har hittat lösningen. Med en joggingvagn anpassad för olika terränger finns det inget som stoppar dig från att ge dig ut i löpspåret eller promenadslingan. Här är 3 joggingvagnar för olika äventyr och med olika funktioner som låter dig träna samtidigt som du umgås med barnen! 

Vagnar för löpsugna föräldrar:

Hauck Runner Joggingvagn

Det här är en off road-vagn för löpturer i alla terränger och den funkar dessutom utmärkt till resor – det är bara att fälla ihop och packa ner. Vagnen är designad för optimal komfort och säkerhet för ditt barn, den har en rymlig sittdelen med liggläge och en stor sufflett med UV-skydd som skyddar mot regn och solsken – så att du ska kunna springa i alla väder. Suffletten är också utrustad med reflexer längs med kanterna så att du ska ska kunna träna tryggt även efter mörkrets intåg – medan din lilla sitter säkert tack vare ett fempunktsbälte. Vagnen är inte bara designad för barnens bästa utan med omtanke för din hälsa. Tack vare det justerbara handtaget optimerar du din hållning och kan prestera utan att riskera din rygghälsa. 

Bästsäljande BABY JOGGER Summit X3

BABY JOGGER Summit X3 är den ultimata joggingvagnen för alla underlag och alla väderslag. Den har tre rejäla lufthjul, ett ergonomiskt handtag utrustad med en handbroms ​​en vilket gör den både lättkörd och säker. Ditt barn sitter tryggt och bekvämt i ett vadderat säte med 5-punktsbälte och är skyddad från solen tack vare den låga suffletten. 

Här kan du bläddra bland ett stort utbud av joggingvagnar 

En vagn för dig som föredrar promenader och powerwalks:

Baby Jogger City Mini

Det här är vagnen för dig som lever ett hektiskt liv i innerstan – men som gärna går ut på långa promenader. Baby Jogger City Mini är en anmärkningsvärt smidig vagn anpassad för hektiska dagar på stan, rofyllda promenader med vänner eller hurtiga distanser i skogen. Tack vare en innovativ 3-hjuls-design är den lätt att hantera och tack vare dess kompakta storlek är den lätt att fälla ihop och ta med. Vagnen har inte bara fördelar för de vuxna utan även för de små – med justerbart fotstöd, sitt,- och liggläge samt en sufflett med UV-skydd har barnen de optimala förutsättningarna för en skön och säker resa. Suffletten är också utrustad med ett så kallat Peekaboo-fönster som låter dig hålla koll på barnet under hela resans gång.

Läs mer:

Så råder du bot på benhinneinflammation

Utrustningen du behöver för löpningen i vår