Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så fixar du bästa poolhänget

Få saker är så somrigt som ett riktigt poolparty. Vi tipsar om prylarna du måste ha för att få till det perfekta poolhänget.

Äntligen kommer Prime Day till Sverige! Passa på att bli medlem redan idag, för att kunna ta del av alla grymma erbjudanden. Just nu erbjuds en gratis testperiod. Signa upp här!

Att samla sina vänner till ett riktigt poolparty är ett säkert kort för att bli sommarens populäraste värdpar. Bra musik, goda drinkar och mumsiga tilltugg är ett måste. Här är några av grejerna som gör din poolfest till en hit.

Ljudet

Det är svårt att tänka sig ett poolparty utan musik. Och vad kan vara coolare än högtalare som ligger och flyter i poolen? Den här blåtandsstyrda högtalaren kan sänkas ner helt under vatten utan att ta skada.

GEQWE

Men om du vill ha riktigt kraftigt ljus så finns ju booboxen W-king 50 watt. Vattentålig blåtandsapparat som du tryggt kan ställa vid poolkanten.

W-King

Ljuset

Om poolpartyt fortsätter till solen går ner (och det gör ju alla bra poolpartyn) så är de här sänkbara LED-lamporna ett måste. 13 färger och du kan ställa in dem på allt mellan stroboeffekt till fast ljus.

HL Submersible LED Mini Lights

Och om det inte räcker kan du komplettera med flytande belysning som ligger och guppar i vattnet:

Punvot Poolljus

Mat och dryck

Med en flytande bar behöver gästerna inte ens lämna poolen för att hämta förfriskningar. Den här poolbaren har plats för såväl glas och burkar och har ett praktiskt fack där du kan förvara flaskor i is.

Miss Good Regnbåge

Om du tänker sats på ett lugnare poolparty, så är det kul att kunna servera tilltuggen i poolen också. Då passar den här flytande brickan med gott om plats för både mat och dryck.

Wanse Flytbricka

Hänget

Några poolstolar gör att din gäster känner sig än mer välkomna. 

Aqua Leisure Lounge

Och om gästerna hellre vill ligga, så finns den här coola vattenhängmattan.

Intex Mesh Vattenhängmatta

Aktiviteterna

Om dina gäster är sportiga av sig, så finns det roliga sporter att hålla på med i poolen. Som det här flytande volleybollspelet. 

Flytande volleybollnät

Eller om du gillar mer kroppskontakt så är Battle Logs ett utmärkt sätt att blöta ner gästerna.

Battle Logs Flösse

Annars kan du satsa på att köpa två flytande stridsvagnar med inbyggd vattenkanon.

DFFH Tank Poolfloat

Kan ej hitta produkten.

Och om du vill botanisera själv, så finns det massor av coola poolprylar på Amazon.se.

Läs mer:

20 prylar som gör ditt strandliv roligare

Förvandla din trädgård till ett vattenland