Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så fixar du de perfekta lockarna – oavsett längd på håret

Går det ens att göra de perfekta lockarna på egen hand? Svaret är ja, och lösningen stavas BaByliss Pro 180 – en locktång för alla hårlängder och alla hårtyper.

Hitta allt för håret på Amazon

Medelstora lockar för alla hårlängder

Det finns en otrolig mängd hårstylingverktyg att välja mellan. Vissa är anpassade för långt hår, för tjockt hår eller för för alla längder och typer av hår – som BaByliss Pro 180 (25 mm). BaByliss Pro 180 är en traditionell locktång som skapar medelstora lockar och som passar alla hårlängder och hårtyper. Den är utrustad med Sublim Touch-beläggning som verkar skonsamt mot håret samt 10 olika temperaturinställningar. Den har även ett roterande sladdfäste som underlättar användning. BaByliss Pro 180 är det perfekta go to-verktyget för dig som är ute efter snyggt svall. 

Om du däremot vill ha en speciell typ av lockar – stora, små, korkskruvar eller vågor – bör du välja en locktång med de specifika funktionerna. Det finns ett stort utbud av locktänger för alla typer och längder av hår. Så det är egentligen bara att välja och vraka! 

Stora lockar för långt hår

BaByliss 38 mm Curling Iron glider lätt genom håret och skapar medelstora till stora lockar och är den perfekta locktången för dig med medellångt eller långt hår. Locktången är utrustad med 10 olika temperaturinställningar och Sublim Touch-beläggning som ger perfekt värmefördelning och skapar fina lockar samtidigt som den verkar skonsamt mot håret. 

Korkskruvar för medellångt hår 

Philips StyleCare Essential Locktång (16 mm) är anpassad för dig med medellångt till långt hår. Tack vare den keramiska beläggningen kan du skapa stora glamorösa lockar eller mindre korkskruvar. Den keramiska beläggningen ger skonsam styling och minskat slitage. Locktången är klar att använda på 60 sekunder – för en tidseffektiv styling!

Små, definierade lockar för alla hårlängder

AIMERVO Ultratunn Locktång (9 mm) passar alla hårlängder och hårtyper och skapar små, definierade lockar. Locktången är utrustad med en extra lång värmedel som gör att den passar lika bra för långt som kort hår. Den har en turmalinkeramisk beläggning* som skyddar håret och motverkar frizziga lockar. Med locktången medföljer en värmeskyddshandske, en användarmanual och två stycken hårklämmor. 

Naturliga vågor för medel-, till långt hår

Coriver locktång med 3 stavar (22 mm) skapar naturliga och eleganta vågor. Den är utrustad med 3 stavar som kan skapa både lösare vågor och tätare lockar beroende på hur du lindar håret. Locktången är tillverkad av keramisk turmalin* och har snabb uppvärmning och justerbara temperaturinställningar. Med locktången medföljer en värmeskyddshandske, en användarmanual och fyra stycken hårklämmor. 

Du hittar fler stylingverktyg till håret här

Läs mer:

Budgetvarianten på Dyson

Håroljorna som räddar torra och slitna toppar