Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så fixar du schlagerfesten hemma

Den 5 februari började hela Sveriges fest.
Och för dig som inte kan vara på plats finns den perfekta lösningen: mello-inspirerade partydekorationer.
Med dem skapar du schlagerkänsla hemma i vardagsrummet.

Hitta allt till festen på Amazon.se

På grund av den rådande smittspridningen i samhället sänds Melodifestivalens alla sex program från Stockholm i år. Men misströsta inte, för med enkla medel kan du skapa stämning på hemmaplan. Med hjälp av färgglada dekorationer och piffiga accessoarer kan du ta hela Sveriges fest hem till dig. 

Ballonger 50 st 

Maxa feststämningen med ett gäng färgglada ballonger. Paketet innehåller 1 rulle vitt snöre, 10 st guldfärgade ballonger, 10 st med guldkonfetti, 15 st rosa ballonger och 15 nattblåa ballonger.

Pricken över i:et för en riktigt succéfest är discokulan. Just den här discolampan har 7 färgkombinationer som går att styra med hjälp av ljud, det vill säga ju högre ljudfrekvens i lokalen ni befinner er, desto snabbare blinkar ljusen. Det går även att ställa in rotationshastighet. Tillsammans bidrar detta till ett vackert ljusmönster över väggar och tak.

Partyhattar med paljetter

Liva upp vilken outfit som helst med en glittrande partyhatt! Finns i flera olika färger och går att köpa separat eller i flerpack. 

Kan ej hitta produkten.

Fira din favoritartist med klassiska party poppers! Produkten består av 16 st skimrande silver och guld-poppers. Instruktionen är enkel: Dra i snöret och låt serpentinerna sätta färg på festen. Rekommenderad åldersgräns: 12 år.

Det finns en tid för allt. Och tiden för att dricka ur discokulor är definitivt under ett Mello-firande. Disco Ball Drink Cups är tillverkade av BPA-fri plast och är perfekt för alla typer av festliga drycker. Produkten levereras i par om två med tillhörande lock och sugrör.  

Fjäderboa 

Färgglada fjäderboor har blivit ett slags signum för hela Sveriges fest så vad vore ett Mello-firande utan en neonfärgad accessoar? 

Party curtain

Gör entré med stil. Dessa glittergardiner kommer i tre-pack och fungerar utmärkt som dekoration i dörröppningen eller på väggen. Det är den perfekta bakgrunden för snygga foton och livar upp vilket rum som helst. 

Hitta fler roliga dekorationer här

Läs mer:

Så fixar du dukningen i sann Melodifestival-anda