Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så fixar du perfekta kontoret där hemma

Bra skrivbord, skön kontorsstol – och smarta lösningar.
Här är fem saker du behöver till hemmakontoret.

På Amazon.se kan du hitta ergonomiska stolar till ditt hemmakontor

Hemarbetet ser ut att fortsätta och hos många företag pekar allt på att det blir permanent i någon utsträckning. Med några lugnare veckor framför oss är det läge att vässa till kontoret hemma inför det nya året – oavsett om det är en liten hörna eller eget rum.

Skrivbord

Även om du har begränsad yta hemma, se till köpa ett höj- och sänkbart skrivbord hemma. Det gör att du kan variera arbetsställningen. Hos Amazon finns justerbara och kompakta skrivbord under tusenlappen.

Kontorsstol

Att satsa på en ergonomisk kontorsstol är också att satsa på sin hälsa – du sliter helt enkelt på mindre på rygg, axlar och nacke. Det gör att du får en korrekt sittställning och kan fokusera på jobbet.

Arbetslampa

En ofta bortglömd del av kontoret, såväl hemma som på jobbet, är tillräckligt bra ljus. Dina ögon tvingas  arbeta mer och du blir tröttare snabbare när det är för mörkt – helt i onödan.

Hurts

Ett smart extrautrymme för allt sånt du inte får eller vill ha plats med på skrivbordet. Varför inte ställa skrivaren med tillhörande papper där? Eller samla dokumenten på samma ställe?

Smarta lösningar

Sätt upp en stringhylla på väggen för mer yta, ställ fram ett snyggt pennställ eller köp en kabelklämma så slipper du leta efter datorladdaren – allt handlar om att förenkla arbetsdagen.

Fler kontorstillbehör kan du hitta här