Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så fyndar du Bosch Professional som proffsen

I samband med att Amazon Prime rullas ut över de svenska landskapen bjuder företaget på generösa erbjudanden, både för prime-kunder och non-prime-kunder. Just därför ska vi nu tipsa om hur du fyndar Bosch Professional som proffsen gör. Håll i dig, för det kommer bli rafflande.

Här kan du hitta alla erbjudanden som Amazon erbjuder just nu

När du äntligen får hem den produkt som du lyckats knipa (kanske till och med mitt framför nosen på någon annan) till ett pris som alla skulle vara avundsjuka på infinner sig en svårslagen känsla. Det är känslan av framgång. Det är känslan av att du lyckats med ett riktigt snyggt klipp. Vi vill hjälpa dig känna så igen, samtidigt som vi vill göra din vardag lättare. För det är inte särskilt festligt att bläddra igenom sida efter sida på internet – eller ännu värre i butik efter butik. 

Och vore det inte skönt att för en gångs skull få utpekat vilka produkter som faktiskt är de bästa för hemmasnickaren, för hobbymekanikern, för DIY-älskaren? Jo, det tror vi att det kan vara. Däremot är det inte härligt att påbörja ett projekt hemma om verktygen du ska använda inte håller måttet. Bosch Professional tillverkar marknadens bästa verktyg – och det är klart du ska ett sådant.

Därför listar vi här de bästa produkterna från Bosch Professional – som också råkar finns tillgängliga till ett avsevärt bättre pris

Bosch Professional – vattenpass
Pris: 187 kronor (nu 25 % rabatt)
Tack vare en smart magnetlösning kommer du enkelt kunna fästa det här vattenpasset på metallytor samtidigt som du undersöker vinklar på önskad yta. För alla personer som vill kunna sätta upp tavlor, bygga trall eller bord hemma är ett vattenpass ett måste.

Här kan du köpa den här produkten

Bosch Professional – vinkelslip
Pris: 1470 kronor (nu 23 % rabatt)
Det man söker i en vinkelslip, i alla fall när vi pratar en som är anpassad för hemmet, är två saker. Det ena är att den ska vara smidig och det andra är att den ska vara effektiv. Bosch Professionals vinkelslip är naturligtvis båda två. Dessutom är den väldigt enkel att använda.

Här kan du köpa den här produkten

Bosch Professional – universalfällkniv
Pris: 127 kr (nu 25 % rabatt)
Alla måste ha en universalfällkniv av bra kvalitet. Det är bara en sån grej som ska finnas i hemmet, eftersom det gör att du – på ett smidigt och behändigt sätt – kan ta dig an fler uppgifter obehindrat. I det här erbjudandet får du också två reservblad, ifall något råkar gå sönder.


Bosch Professional – 18V slagborr
Pris: 1306 kr (nu 12 % rabatt)
Har du inte redan en slagborr hemma är det nästan ett måste, i synnerhet om du planerar på att fixa fler saker själv. Med en slagborr kommer du genom ytor på ett sätt som inte är möjligt med andra borrar. Varför då, undrar du? En slagborr roterar inte bara, den har också en rörelse fram och tillbaka.

Här kan du köpa den här produkten

Bosch Professional – hammare
Pris: 170 kronor (nu 28 % rabatt)
Om vi sade att en universalfällkniv är ett måste hemma, vad är då hammaren? Det behövs knappast en förklaring till varför varje hem ska innehålla en gedigen hammare av hög kvalitet. I den här modellen från Bosch Professional får du en hammare med fast grepp och precisionshuvud, vilket innebär färre vibrationer när du hamrar.

Vill du hellre själv bläddra bland ett stort utbud av erbjudanden – klicka då här (vid checkout kan du naturligtvis passa på att bli Prime-medlem, om du vill ha gratis frakt och generösa erbjudanden löpande)