Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så gör du sommarens bästa smashburgers

Den bästa burgaren världen någonsin sett och du är grillmästaren som skapat den?
Det kanske låter som en osannolik dröm, men det behöver det inte vara.
Med rätt verktyg och redskap är det en verklighet som ligger inom sommarens gränser.

Här hittar du allt du behöver för att grilla i sommar på Amazon.se

Om du av någon mirakulös anledning lyckats missa smash burger-trenden så handlar det om att först forma köttet till en bulle. Sen placerar du din omsorgsfullt kramade bulle på en stekhet panna och mosar den med all din kraft. Det bästa receptet för att veta när grillen är tillräckligt varm? När du tror att grillen är varm väntar du en stund till. Först då är den redo. Den ska nämligen vara så varm att du bränner dig bara av att stå i närheten. Överdrivet? Inte det minsta.

Ser du fram emot att imponera på gästerna i sommar med den superaktuella mattrenden? Då gör du klokt i att ta del av de bästa tipsen för hur just du gör sommarens godaste smash burger.

Det här är de redskap och verktyg du behöver ha koll på för att göra sommarens godaste smash burger.

Träkolsgrill i högsta kvalitet

Konsten att laga mat under sommarhalvåret stavas en bra grill. Det börjar och slutar med din grill. Och naturligtvis finns det mängder aspekter att ta hänsyn till när du köper grill. Föredrar du kol eller gasol? Letar du efter en nätt och smidig eller ett tungt vedeldat monster? När det däremot kommer till kritan handlar det till slut om huruvida du behärskar den eller inte. För det är först när du behärskar grillen som du kan börja experimentera med nya saker. Därför är det här ett bra förslag.

Här hittar du grillen Tepro Toronto

Gjutjärnspress

#3 bästsäljare på Amazon!

För att ens kunna göra en smash burger är en gjutjärnspress ett måste. Det är verktyget du behöver för att kunna pressa köttet till dess krispiga form. Först när du lägger tryck på köttet får smaken en chans att sätta sig. Smaken inkapslas nämligen i både ytan och innanmätet. Du behöver inte vara rädd för att lägga din vikt över gjutjärnspressen.

Här kan du köpa en populär gjutjärnspress

Ostkupa

Föreställ dig att du tar av köttet från grillen och lägger det åt sidan. Innan du lägger det åt sidan vill du gärna lägga på en ostskiva, eller hur? Det brukar vara ett allmänt omtyckt sätt att behandla sin burgare. Föreställ dig nu istället att du lägger köttet, med osten på, under en ostkupa. Under kupolen bildas en ugnsliknande effekt. Resultatet? Succé.

Här kan du köpa en ostkupa för grillning

Grillbestick

Börjar det möjligtvis bli dags att uppdatera utrustning hemma? Hur gamla är egentligen grillbesticken? Känner du att det kan vara värt att titta på nya är det här ett väldigt bra erbjudande, eftersom du kan välja bland 20 olika verktyg.

Här kan du köpa de här populära grillbesticken

På Amazon.se hittar du massvis av tillbehör till din grillning

Läs mer: Undvik de vanligaste misstagen vid förvaring av vin