Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så håller du stilen även i värmen

När det blir varmt är det lätt att tumma på stilreglerna. Temperaturen ökar och kläderna minskar. Under sommaren är det helt naturligt att man vill känna sig lätt och ledig. Det är inga konstigheter. Men det går att vara välklädd - även i värmen.

Här hittar du sommarens alla kläder på Amazon.se

Less is more är en ganska bra tumregel att förhålla sig till när det kommer till att klä sig bra under sommarens varmaste dagar. För det är genom att lyckas med det lilla man allt som oftast når framgång. Med enkla medel, och bra färgkombinationer, kan du nämligen se riktigt vass ut i sommar. Det finns otaliga exempel på snygga personer i pikétröja, shorts, solglasögon och sandaler. Enkelt? Ja. Snyggt? Ja.

Därför listar vi de bästa plaggen för att du ska kunna hålla stilen även i värmen.


Solglasögon, Ray-Ban
Pris: 1 087 kronor
Steve McQueen, Gregory Peck, Paul Newman och George Clooney är alla snygga män. De har dessutom gjort sig odödliga bärare av ikoniska solglasögon som Persol, Ray-Ban och Garrett Leight. Det finns nog inget plagg eller accessoar som har samma direkta effekt på din stil som ett par högklassiga solglasögon. Få grejer höjer ditt utseende så snabbt. Med ett par bra bågar är du ostoppbar i sommar.

Här kan du köpa Ray-Ban unisex.


Sandalerna, Birkenstock
Pris: 349 kronor – 1419 kronor
För några år sedan var sandaler en omöjlighet. Det var något modekritikerna rynkade på näsan åt. I synnerhet om du bar strumpor i dem. Nu är det nästan unisont det motsatta. Idag gör du bäst i att bära ett par Birkenstock med precis vad du vill, så länge du bär de med rak rygg. Dessutom är Birkenstock en riktig kvalitetssko. Du kan lätt ha dina i tio år och fortfarande vara nöjd med dem.

Här kan du köpa Birkenstock.


Linneskjorta, Gemijacka
Pris: 245 kronor
De varma gradernas go-to-material stavas linne. Att se till att kitta upp dig med kläder i linne är det bästa sättet att hantera sommarstilen. Det är en livräddare. Vill du dessutom säkerställa att du också är stilig bör du spana in en linneskjorta. Varför? För att den gör sig bra till varenda plagg du redan har i garderoben. I ärlighetens namn finns det inga bättre plagg än de plagg som gör dig välklädd, avspänd och moderiktig på samma gång.

Här kan du köpa den här linneskjortan.


Pikétröjan, Portwest
Pris: 119 kronor
Pikétröjan är möjligtvis det mest mångsidiga plagget att bära på överkroppen, under sommaren. Det är ett suveränt alternativ till både t-shirten och skjortan. Snyggast är att bära den till ett par höglivade, vida linnebyxor och en tunn bomullskavaj. Prova att lyfta kragen utanpå kavajslagen. Det är en snygg blinkning till 70-talets nonchalanta dekadens. Eller så lämnar du kavajen hemma och ser fortfarande välklädd ut.

Här kan du köpa den här pikétröjan.


Shortsen, Levi’s
Pris: 405 kronor
Shorts i stan eller inte överlåter  vi till ett annat forum och diskussion. Oavsett var man står i den frågan kan de flesta tillstå att det i alla fall är ett omöjligt plagg att undvika under de varmaste månaderna på året. Gällande herrshorts har du egentligen två val. Antingen går du för lite längre shorts. Eller så satsar du på kortkorta shorts. Vi rekommenderar att först bygga basgarderob: att satsa på ett par i en enfärgad ton så att du underlättar för dig själv när det kommer till att hitta kombinationsmöjligheter.

Här kan du köpa shorts från Levi’s.

Fler härliga sommarplagg hittar du på Amazon.se