Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så håller du värmen när kylan kommer

När årets kyliga delar kommer kan det vara bra att kunna värma sig lite extra hemma. Här kommer våra bästa tips på hur du enkelt håller värmen hemma på vintern.

På Amazon.se kan du hitta eldstäder, spisar och tillbehör

Under höst- och vinterkvällar kan det vara skönt att ha en brasa att värma sig framför när man kommer hem om kvällarna. Men det är tyvärr inte alla som har en eldstad hemma. Bor man i en lägenhet kan det till exempel vara svårt att installera en. Då är det bra att det finns produkter på marknaden som har alla den traditionella kaminens egenskaper, men saknar många av de negativa, som röklukt och risk att elden sprider sig. Med en elektronisk brasa får du både värmen och det mysiga ljuset som blir av en eld, men du slipper risken att det ryker in. Dessutom kan du själv bestämma hur mycket värme aggregatet ska ge ifrån sig.

Vill du ha lite mer omedelbar värme du är ute efter är det antagligen en värmefilt du ska ha. Lägg på dig den i soffan eller när du gått och lagt dig i sängen, så finns det ingen risk att du fryser.

Här tipsar vi om hur du enkelt får det lite varmare under hösten och vintern.


Thulos Elektrisk kamin

Pris: 756 kronor
Elektrisk öppen spis som simulerar värmen i en öppen spis. Lämnar en trevlig varm atmosfär i rummet, men utan risk för rök eller brandlukt. Kaminen har två olika värmenivåer, 900 och 1800 watt, är utrustad med dekorativ ved och justerbar intensitet på lågeffekten.

Här kan du läsa mer om och köpa den elektriska kaminen.


Design Twist Öppen spis
Pris:
3 979 kronor
Elegant öppen spis tillverkad av vitlackerad matt metall och härdat glas. Drivs av bioetanol och har ett reglage som kan kontrollera lågan, för det perfekta myset hemma.

Här kan du läsa mer om den öppna spisen och köpa den.


DVD – premium kamin
Pris:
62 kronor
För dig som redan har den temperatur hemma och inte har plats för ytterligare apparater i hemmet kan en bras-DVD vara det perfekta sättet att få mysig och varm stämning hemma under kalla dagar. Bras-DVD:n bjuder på tre timmars varierad eld och tål att köras på repeat hela vintern.

Här kan du om och köpa eld på DVD. 


Beurer värmefilt

Pris: 529 kronor
Tycker du att det är lite kallt hemma i soffan eller om du inte tycker att täcket riktigt gör sitt jobb om nätterna är det nog en värmefilt du behöver. Den här värmefilten är tillverkad av ett fluffigt material och har sex individuellt justerbara temperaturnivåer som som ställs in med hjälp av en elektronisk temperaturkontroll.

Här kan du läsa mer om och köpa värmefilten. 


Andningsbar elektrisk värmefilt för bilen

Pris: 1 074 kronor
Blir du frusen när du är ute och åker bil under de kalla delarna av året är denna filt det enda du behöver. Filten är gjord av grå, mjuk flanell och kräver 12 volts spänning, perfekt att koppla in i bilens eluttag.

Läs mer om bilvärmefilten och köp den här.

Fler värmefiltar kan du hitta här!