Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så inreder du ditt sommarhus

Hög mysfaktor, lugn och ro och enkla lösningar – det är receptet för ett riktigt bra sommarhus. Njut av våren, värmen och ditt andra hem på bästa sätt – i en hängstol från BELLAMATILDA.

Du hittar ett stort utbud av hängmattor och hängstolar på Amazon

Hängstol med kuddar

Under pandemin ökade efterfrågan på fritidshus och sommarstugor rejält – en ökning som verkar hålla i sig. Kanske är du en av alla som slog slag i saken och investerade i ett andra hem? Kanske söker du inredningsinspiration i takt med att temperaturen stiger och grillar och utemöbler borstas av och ställs fram? I den här artikeln tipsar vi om allt från köksinredning till dekorativa myggnät – detaljer som sätter stämning och stil på sommarhuset. 

Hängmatta, hammock och nu hängstolar. Finns det något mer idylliskt än att slappna av med en bok eller podd i en svävande möbel med utsikt över grönt gräs, svajande träd och om man har tur – böljande vågor? Den här hängfåtöljen från BELLAMATILDA blandar funktionalitet, komfort och stil vilket resulterar i en inredningsdetalj utöver det vanliga. Den går att hänga på en takkrok, balk eller gren och tål 150 kilo, tack vare sina tjocka och stabila trästänger. Investera i lugn och ro i sommar, investera i en hängfåtölj. 

Keramikmuggar

Det fikas mycket under våren och sommaren, både inomhus, i trädgården på altanen och på stranden. De här muggarna från Bloomingville är perfekta för te, kaffe eller varför inte mjölk eller saft. De har ett lantligt mönster som ger den perfekta ”sommarstuge-känslan”. Dessa muggar går verkligen att använda till sommarens alla fikastunder! 

Olja-, och vinäger-flaskor

Utöver fika kommer det säkerligen serveras en och annan lunch och middag ute i solen eller inne i stugan. Dessa keramikflaskor är både funktionella och dekorativa – de har en lantlig design och är perfekta som smaksättare och trendsättare. 

Insektsnät för dörr

Att vara ute på landet har många fördelar, men en stor nackdel är alla kryp och insekter som letar sig in. Och för att slippa oinbjudna gäster kan du använda ett insektsskydd, eller myggnät som det också kallas, från Cinkee. Detta skydd är både praktiskt och elegant! Det har 32 kraftfulla magneter och ett brett kardborreband – allt för att hålla myggen borta! Det svarta nätet har en dekorativ volang som gör att insektsnätet känns som en del av inredningen. 

Stolsdynor i bomull

Njut av långa middagar eller mysiga fikastunder på terassen med mjuka sittdynor från Beautissu. Dessa dynor är både stilrena och bekväma och har ett mått på  40 x 40 x 8 cm. Dynorna finns i fyra olika färger och är tillverkade av 100% bomull.  

Fågelbad i gjutjärn

Ta hand om djuren under varma sommardagar med detta idylliska fågelbad. Det här fågelbadet passar perfekt i trädgården och låter fåglarna veta att de är välkomna att svalka sig och släcka törsten. 

Mason Jar Solcellslyktor

Sätt ljus på mörka sommarkvällar med Mason Jar Solcellslyktor. Dessa LED-lyktor är perfekta i trädgården, på verandan eller balkongen och innehåller 20 lysdioder per lykta. De laddas i solljuset och tänds när mörkret fallet, det är bara att slå på strömbrytaren!

Matta från House Doctor

Kombinera personlig stil med mysfaktor och trendkänsla med en mönstrad matta från House Doctor. Mattan har ett grafiskt mönster i gråa och svarta nyanser och är den perfekta inredningsdetaljen för att sätta stil på din sommarstuga.  

Hitta fler inredningsdetaljer till sommarhuset här

Läs mer:

Dags för grillat – värstingmodellerna du vill ha

Det våras för gräsklipparen – fem gräsklippare med millimeter precision