Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så inreder du trendigt och bekvämt – till din katt

Det kan vara både krävande och underbart att ta hand om en katt. Och en av de viktigaste sakerna, framförallt om din misse är innekatt, är att den har någonstans att klösa, klättra och busa. Då är klösträdet från Dibea ett utmärkt val.

Du hittar allt till husdjur på Amazon 

Klösträd 

Ett klösträd behöver inte vara fult och otympligt; det kan vara både visuellt snygg och praktisk, det vill säga att den uppfyller kattens behov. Det här relativt låga, gråa klösträdet erbjuder flera klösmöjligheter, sovplaster och utrymme för lek och bus. Det är den perfekta lekplatsen för familjens pälskling. 

Kattlåda

Alla som har katt kan säkert känna igen sig i problematiken med kattlådan: sand överallt, dag ut och dag in! Den här kattlådan är utrustad med ett lock där själva öppningen är på taket. Det motverkar sandstorm i badrummet samtidigt som det ger din katt avskildhet att utföra sina behov. Win win!

Kattkorg

Katter är ju inte precis kända för att följa instruktioner och ta direktiv. Dom gör som dom vill 100% av tiden. Att köpa en ordentlig kattsäng och faktiskt få katten att sova där är inte särskilt troligt. Men att investera i en kattsäng som ser ut som en förvaringslåda och som bäst placeras i hyllor – där är vi nåt på spåret. Den här husdjurssängen, som bland annat är kompatibel med IKEA Kallax, ger din katt ett mysigt och avskilt ställe att vila på. 

Lektunnel för katt

Det är inte bara barn som gillar att krypa och busa i tunnlar, även fyrbenta familjemedlemmar verkar uppskatta denna leksak. LeerKing Katttunnel är en hopfällbar tunnel med fyra hål och boll som hänger inuti. Den beskrivs både som en fint inslag i hemmet och som en lekupplevelse som kommer vara i timmar! 

Interaktiv träleksak 

Det är viktigt att din katt får tillräckligt med stimulering, det boostar både kattens fysiska och psykiska mående. Den här interaktiva kattleksaken med roterande träbollar stimulerar kattens jaktinstinkt och kan verka stressreducerande. 

Mat-, och vattenskål 

Kattens matplats är sällan en ren historia men denna upphöjda foderstation ska nog få ordning på bordsskicket. Skålarna fungerar fint för både mat och vatten och är, tack vare sin upphöjda position, mer ergonomiskt för katten. Så slipp kladd på golvet och matskålar som flyger all världens väg – investera in Navaris skålset. 

Du hittar fler interaktiva och roliga leksaker till din katt här

Läs mer:

Skydda din pälskling – med skor för den fyrbenta

50 nyanser av beige – influencernas favoritfärg