Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så kan du bli din favoritkaraktär på halloween

Är du den som sträckkollar på serier och till och med har en bucketlist över vilka serier du måste se? Klar du då ska klä ut dig till din favoritkaraktär på halloween- och lugn, vi hjälper dig så du hinner plöja genom Squid Game innan veckan är slut.

Amazon.se har ett stort utbud av utklädningskläder 

Är du den som ser avsnitt efter avsnitt av din favoritserie sent in på kvällen och läser trådar om den online? Slukar en hel säsong på två dygn och googlar när nästa säsong kommer? Och har stenkoll på de hetaste serierna just nu? Ja då är du nog en seriefantast av rang. Varför då inte gå all in på din favoritserie just nu och bli en del av den genom att klä ut dig som din favoritkaraktär. Då når du höjden av inlevelse. Skippa de hederliga och något uttjatade utklädnaderna på halloween- för är inte zoombie sjuksköterskan och jokern lite väl uttjatat nu? Lev istället ut dina superkrafter som Eleven från “Stranger things” eller lev dig in i hur det är att sätta sitt liv på spel i ett “barnspel” som en av karaktärerna i den populära tv-serien “Squid game”. Så lämna tv-serien hemma ta istället med dig ut din karaktär på halloweenfesten.

Squid game

Ingen har nog missat den sydkoreanska Netflix-serien ”Squid game” vid det här laget. Hypen kommer nog spilla över på halloween då karaktärerna är utmärkta att klä ut sig till, både spelarna och vakterna. Kanske kan festen även ha några av barnlekarna som i serien har en dödlig utgång men som på festen kan innebära en shot eller två istället.

 

Squid game dräkt, N/D

Pris: 266 kronor

Här kan du klicka hem dräkten

 

Squid game mask, N.R

Pris: 79 kronor

Här kan du klicka hem masken

Squid game dräkt,‎  CQXSKWZ

Pris: från 203 kronor

Här kan du klicka hem dräkten

Squid game mask, PLMIONGG

Pris: 136 kronor

Här kan du klicka hem masken

Squid game spel, YYZYC

Pris:172 kronor

Här kan du klicka hem spelet

La casa de papel

En annan hypad serie är spanska ”La casa de papel” där en man kallad ” The proffesor” rekryterar åtta personer med olika bakgrunder som är villiga att genomföra hans plan att råna ”The royal mint of Spain” och hålla människor gisslan. Serien har mottagits väl och i somras hade den femte säsong premiär- så varför inte kliva in i de älskade och hatade karaktärerna för en kväll? När du gör entre ska självklart ”Bella ciao” spelas som nu även är lite av seriens signaturlåt.

La casa de papel dräkt, I LOVE FANCY DRESS LTD

Pris: från 272 kronor

Här kan du klicka hem dräkten

La casa de papel mask, TK Gruppe Timo Klinger 

Pris: 119 kronor

Här kan du klicka hem masken

Stranger things

Serien som flirtar med 80-talet, både till handling och stilen har fått stora som små att sträckkolla när fyra pojkar i småstaden Hawkins i Indiana ska lösa ett mystiskt mysterium. Allt börjar med att en av vännerna, Will Byers försvinner spårlöst på vägen hem från sina kompisar. När vännerna ger sig ut för att leta efter sin vän stöter de på en flicka vid namn Eleven som visar sig ha övernaturliga krafter. Snart inser de att Wills försvinnande kan kopplas ihop med flickan, och att hon även är räddningen mot en hotande och mörk övernaturlig kraft. Serien har sänts i tre säsonger och den fjärde kommer under 2022, så är du ett fan som har svårt att vänta? Varför inte klä ut dig till din favoritkaraktär och mätta längtan för en kväll?

 

Eleven från Stranger things kostym,NUWIND

Pris: 286 kronor

Här kan du klicka hem dräkten

Dustin från Stranger things keps, Vercico 

Pris: 128 kronor

Här kan du klicka hem kepsen

Dustin från Stranger things t-shirt, Rubie´s

Pris: 320 kronor

Här kan du klicka hem t-shirten

Game of Thrones

Har du alltid drömt om att få vara en drakmoder? Tänkte väl det. Var drottningen på halloween och klä ut dig till Daenerys Targaryen,  drakmodern i den populära serien Game of Thrones.

“Mother of dragons”- kostym, Chaks Costumes et Mariage 

Pris: 952 kronor

Här kan du klicka hem kostymen

Peruk, FMOGQ

Pris: 499 kronor

Nine perfect strangers

Meditation, kristaller, juicer och retreats. Att blicka inåt och vara medveten om sin kropp och hälsa har blivit allt mer populärt. Amazon prime serien, Nine perfect strangers, fångar samtidens hälsotrender då serien utspelar sig på ett 10-dagars retreat på ett hälsocenter i Kalifornien. Gästerna ska läka och göra stora hälsoframsteg under sin vistelser men snart uppdagas det att något inte är som det verkar och hemligheter om varandra och retreatets ledare, Masha. Nicole Kidman spelar huvudrollen som Masha Dmitrichenko. Vad är egentligen obehagligare än när något riktigt lurt lurar i de lugnaste vattnen? Streama serien här och sätt dig in i rollen ordentligt inför halloween.

Här kan du klicka hem peruken

Vit kaftan i linne, Calvin Klein

Pris: Från 569 kronor

Här kan du klicka hem kaftanen

Vita linnebyxor, ZDJH

Pris: Från 110 kronor

Här kan du klicka hem byxorna

Guldarmband,Lolalet

Pris:159 kronor

Här kan du klicka hem armbandet

Halsband,JUSTPING

Pris: 184 kronor

Här kan du klicka hem halsbandet

 

Peruk, HAIRCUBE

Pris: 288 kronor

Här kan du klicka hem peruken

Seriesugen? Spana in Amazon primes stora utbud av serier, kanske hittar du en ny favoritkaraktär att klä ut dig till på halloween.