Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så kombinerar du arbete och solsken

När solen kikar fram efter månader av mörker och kyla är det inte konstigt att vi göra allt vi kan för att ta vara på värmen – även under arbetstid. Med ett solskydd för datorn går det att fylla på med D-vitamin samtidigt som du jobbar.

Bläddra bland ett stort utbud av laptop-tillbehör på Amazon

En del sitter fortfarande hemma och jobbar och andra har tillgång till solen även på arbetsplatsen. Kanske har ni en trevlig balkong eller uteservering i anslutning till matsalen? Att kunna sitta utomhus och jobba är verkligen det bästa av två världar –du betar av arbete samtidigt som du fyller på med D-vitamin. Men för att kunna njuta av både arbete och solsken kan det vara bra att ha rätt utrustning. Införskaffa ett solskydd för din laptop så slipper sitta inomhus och tråna efter solen. 

Solskydd för laptops

Det här är ett vikbart och bärbart solskydd för laptops, surfplattor och smartphones upp till 15 tum. Det har som främsta syfte att minska bländning av solen – så att du kan använda din dator samtidigt som du njuter av solen. Den är även utrustad med ett extra skydd som går att dra ner och över sig vid dåligt väder eller för integritetens skull. Solskyddet har också ett antal fickor med plast för sladdar och andra tillbehör. 

Solskydd för surfplattor

Det här solskyddet är som ett specialanpassat parasoll för din dator. Den har formen av en kub och förhindrar reflektioner, bländning och överdrivet starkt ljus – perfekt för att kunna arbeta obehindrat i solen och värmen. Den passar både bärbara datorer, surfplattor och andra typer av mindre skärmar. 

Laptop-tält 

En tredje variant av solskydd för laptops är detta laptop-tält från Olens Technology. Det är en ihopvikbar laptopväska som öppnas upp som ett tält – för att du ska kunna arbeta var som helst oavsett väder. Den är framför allt anpassad för att minska bländning och överhettning men fungerar som ett skydd för sol, regn och snö. Olens Technology laptop-tält har en bakre öppning för laddare och passar skärmar upp till 17 tum förutsatt att de placeras på ett bord eller att du sitter i en tillbakalutad position. 

Du hittar fler fodral och väskor till din laptop här

Läs mer:

Datorskärmarna som passar hela familjens behov

Bärbara datorer – genomgång av årets bästa