Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så motverkar du stress – med mjuka minidjur

Mochi är en japansk dessert. Det smakar som glass, fast klibbigare. Men mochi är också namnet på en stressleksak; Mochi Squishies är mjuka minidjur som fungerar som stressavlastning för stora och små.

Hitta fler stressavlastande leksaker för barn på Amazon

Mochi Squishies Stressleksak 

Många associerar mochi med japansk glass, men det är också en variant av stressleksak. Mochi Squishies innehåller 20 stycken slumpmässigt utvalda djur och passar både för vuxna och barn. Det passar perfekt som present, till fiskdamm på barnkalas eller som stressavlastning på jobbet. 

The Friendly Swede Stressbollar

Dessa äggformade stressbollar har flera användningsområden, till exempel för att stärka muskler och leder, som anti-stressleksaker och för att förbättra greppstyrkan. 

Fidget Toys 

Dessa fidget toys fungerar som stressavlastare och kan hjälpa till att lindra oro och rastlöshet och är ett perfekt val när du känner dig irriterad eller stressad. De funkar lika bra för barn som vuxna och är ett perfekt verktyg i skolan eller på kontoret när koncentrationen sviktar. 

MindPanda Stress Balls

MindPandas terapibollar verkar för att för att minska stress och ångest. Terapibollarna säljs i trepack och varje boll har ett eget tema, till exempel mindfulness, positivitet och tacksamhet som är tänkt att boosta inspirationen och koncentrationen. Varje boll har också sin egen doft. 

Fidget Infinity Cube 

Denna infinity cube består av åtta kuber i en liten låda där varje kub kan roteras i alla riktningar och vinklar. Att använda Fidget Infinity Cube kan förbättra ditt fokus och din koncentration samt lindra ångest och stress.

Du hittar fler fidgetleksaker här

Läs mer:

Här är 5 brädspel hela familjen älskar

Så skapar du en egen yogastudio hemma