Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så packar du som ett proffs

Packångest. Stressen över att packa ner fel saker, för få saker, för många saker eller att glömma viktiga saker hemma.
Finns det någon som har bemästrat konsten att packa rätt? Med dessa packpåsar och förvaringsset kommer du i alla fall ett steg närmare.

Du hittar allt för resan på Amazon

Det spelar ingen roll hur långt bort man ska resa eller hur länge man ska vara borta – packningen blir inte lättare för det. Tänk om man kunde få en slags fingervisning om hur mycket man egentligen ska packa ner och hur stor plats vardera del bör ta. Med ett organiseringsset för resväskor får du just det. 

Bästsäljande packningsset från Vicloon

Sänk stressnivåerna inför resan och investera i ett packningsset från Vicloon. Det här bästsäljande setet består av åtta olika förvaringspåsar som gör det enkelt att organisera din packning och få en bra översikt av innehållet i resväskan. Det finns ju inget som är så irriterande som att behöva slita upp allt ur väskan för att man har glömt vad man har packat ner. Förvaringspåsarna kommer i olika storlekar anpassade för bland annat kläder, skor, smutstvätt och skönhetsartiklar – för en effektivare packning och en enklare uppackning. Genom att dela upp innehållet på det här sättet underlättar du inte bara själva packningen utan förhindrar även att smutsiga skor blandas med rena kläder eller att skönhetsartiklar går sönder och läcker ut. 

Beige bagageorganisatör 

Stilren och praktisk bagageorganisatör från TuTuShop. Setet innehåller sju stycken så kallade resekuber för bland annat skor, underkläder och smutstvätt. Tack vare sin diskreta design och variationen på storlekarna fungerar de också som för förvaring i hemmet. Resekuberna är tillverkade av vattentätt tyg som är lätt att rengöra – så att du har fina och fräscha förvaringslådor inför varje resa. De största kuberna är utrustade med nättyg vilket gör att du kan hitta det du vill ha på ett ögonblick. Den lilla, platta väskan är utrustad med vattentätt EVA-material som skyddar dina skönhetsprodukter och hindrar dem från att läcka ut. Att packa inför semestern behöver inte vara svårare än att följa anvisningarna på respektive förvaringspåse. 

Blommig reseförvaring från Bansga

Gör packningen lite roligare, eller i alla fall lite mer visuellt attraktiv, med dessa blommiga förvaringspåsar från Bansga. De säljs i set om 6 stycken varav 3 kuber och 3 kuvertväskor. Samtliga förvaringskuber har vattentät beläggning och polyesternät som gör det enkelt att se vad respektive kub innehåller. Varje gång du öppnar resväskan kommer du mötas av ordning och reda med ett dekorativt blommönster. 

Matcha med en resenecessär i samma mönster!

Resenecessär från OrgaWise

Necessären är en annan sak som kan ge ett rejält stresspåslag inför en resa. Som tur är går det mesta att köpa väl på plats, men det är aldrig roligt att glömma något som man verkligen ville få med sig, framför allt inte i skönhetsväg. Med den här resenecessären får du plats med massor av hudvårdsprodukter och badrumsartiklar. Den har en praktiskt design och rymmer flera flack, den kan både hängas och stå upprätt och har dragkedja och kardborreband för extra säkerhet. Själva materialet består av  högkvalitativt polyestertyg och slitstarkt oxfordtyg – vilket gör den både vattentät och lätt att rengöra. Den här resenecessär från OrgaWise är en riktigt bra resekompanjon.

Du hittar ett stort utbud av packpåsar och reseförvaring här

Läs mer:

Från resekudde till bagagevåg – allt du behöver till jobbresan

Resa med djur? – 3 säkra och bekväma transportburar