Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så preppar du hyn inför festkvällen

Att ta hand om hyn tillsammans med en vän och ett glas är den optimala förfesten före förfesten inför en lång partynatt.
Vi guidar dig till rutinen som ger dig och din vän ett glow hela natten.

Allt du behöver för huden kan du hitta på Amazon.se

Dagarna må bli kortare men nätterna blir längre. Suget efter att slå klackarna i taket och skåla med champagne har nog aldrig varit större än denna höst när nattklubbarna åter är öppna efter pandemin.

Att svepa glas efter glas och dansa så att svetten dryper är inte alltid det optimala för att sminket ska hålla, men det spelar ingen roll. Det viktigaste är att ha kul. Dock finns det knep att ta till att både vara fin utan att lida det minsta pin.

Grunden är a och o, och då menar jag inte en bra primer. Utan en bra hudvårdsrutin.

En rutin som du med glädje kan göra ihop med dina vänner, varför inte göra det till en mysig förfest innan förfesten?  Med en peppig spellista, cava och tilltugg. För vem sa att hudvård behöver vara tråkigt?

Hudvårdsrutinen som utlovar all that glow:

Exfoliering, Dermalogica
Pris:
595 kr 
Börja preppa huden genom att rengöra porerna med en exfoliering. Glöm korniga ansiktskrubar och satsa på syror eller enzymer för att spara din hy från onödiga skador och slitage. Enzympulvret aktiveras i kontakt med vatten och döda hudceller avlägsnas och huden blir mjukare och fräschare med ny lyster. Ett botaniskt komplex förebygger och reducerar ojämn pigmentering. Passar alla hudtyper och hudtillstånd.

Här kan du köpa exfolieringen

Ansiktsmask, Filorga
Pris:
316 kronor
När porerna är rensade så är hyn redo att suga åt sig av alla övriga produkter. Inled med en härlig ansiktsmask efter vad just din hy behöver. Denna från Filorga är för den som inte vill fokusera på att matta ner och dämpa orenheter,utan vill ha det där skinande lystern. Är du en sucker för masker kan du alltid multimaska. Ha en djuprengörande mask i T-zonen och en lystergivande mask i resten av ansiktet och dekolletaget. Det blir även en härlig instabild.

Här kan du klicka hem masken

Ansiktsmask, Kiehl’s
Pris:
402 kronor
Behöver du göra en ordentlig portömning så gör denna mask underverk för din hy. Lägg ett jämnt lager och vänta i 10-15 minuter, sippa på ett glas vin och sätt på en skön spellista och luta dig tillbaka. Med fördel kan du multimaska, ha masken från Kiehl’s i de områden som är fetare i ansiktet och masken från Filorga där du önskar mer lyster.

Här kan du köpa ansiktsmasken

Ögonmask flerpack, Estée Lauder
Pris:
494 kronor
Medans du sippar på vin och lutar dig tillbaka med en (eller flera) ansiktsmask så kan du med fördel ha ett par eyepatches som minskar svullnaden kring ögonen och återger fukt och lyster. Ett tips är att förvara ögonmaskerna i kylen för maximal effekt.

Här kan du köpa ögonmaskerna

Foreo LUNA 3,Foreo
Pris:
1 575 kronor
Vill du ta din rengöring till nästa nivå är en Foreo LUNA något för dig. Tack vare dess LUNA™s T-sonic™-pulseringar som arbetar ner på djupet tar den bort smuts, sminkrester och överflödig olja. Det gör att din hy får en bättre förmåga att absorbera upp efterföljande hudvårdsprodukter. LUNA™ 3 består av en rengöringssida samt en sida för anti-age-massage som du kan använda antingen varje dag i din rutin eller vid behov.

Här kan du köpa Foreo LUNA 3

Toner, Kiehl’s
Pris:
447 kronor
När du rengjort din hy och tvättat av ansiktsmasken är det dags att preppa hyn för efterföljande produkter. Med denna toner återställer du pH-balansen och lugnar hyn. Häll ut en liten skvätt i dina rengjorda handflator och klappa sedan in produkten. Du kan med fördel repetera för extra fukt.

Här kan du köpa tonern

Glow toner, Pixi
Pris:
224 kronor
Man kan aldrig få för mycket glow, glöm less is more när det kommer till glow. När du balanserat hyn med tonerna från Kielh’s är det dags att ladda på med den gyllene lystern. Häll ut lite produkt i handflatorna och klappa sedan in tonern från Pixi. Undvik bomullsrondeller, de suger bara upp onödigt mycket av produkten.

Här kan du köpa tonern

Serum, Dior
Pris:
830 kronor
När tonern har sjunkit in är det dags att applicera serumet. Är det fest så är det, vill du lyxa till det ordentligt så är detta serum från Dior som sätter flärd på kvällen.

Detta serum är upplysande och är riktigt lystergivande. Serumet innehåller plommonsorten Murunga som innehåller 100 gånger så hög koncentration av vitamin C än apelsin. Kombinerat med hydroxsyra får hyn en ny lyster och får en mjuk och len struktur. Serumet innehåller även det antioxidantboostande irisextraktet som hjälper huden att få ett naturligt glow och motstå hudirritationer som kan orsakas av stress och trötthet.

Här kan du köpa serumet

Ansiktskräm, Filorga
Pris:
253 kronor
Denna ansiktskräm slätar ut, ger lyster och ger hyn volym. Glöm trött och glåmig hy, nu är det din time to shine. Med återfuktande och volymgivande hyaluronsyra kan inget gå fel. Har du grundat väl, gäller det att försluta hyn med god kvalitet.

Här kan du köpa ansiktskrämen

Ögonkräm, Clinique
Pris:
370 kronor
Glöm inte ögonen! Med denna kräm återfuktar du och lugnar området kring ögonen för en piggare blick- och ett smink som kommer bli on fleek.

Här kan du köpa ögonkrämen

Läppbalsam, Yves Saint Laurent
Pris:
320 kronor
Återfukta och få ett lätt skimmer med det populära läppbalsamet från Yves Saint Laurent. En multitaskprodukt som både återfuktar men även ger lite färg och skimmer.

Här kan du köpa läppbalsamet

Återfuktande ansiktsmist, Mario Badescu
Pris:
322 kronor
Avsluta din hudvårdsrutin med att spreja en återfuktande mist över ansiktet som gör hyn redo för festsminket. Sprayen kan med fördel tas med ut i festnatten för att glowet ska hålla hela natten.

Här kan du köpa ansiktsmisten

Mer hudvård kan du hitta här!