Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så ska du bära västen när det blir kallt ute

Dunvästen är inte bara ett praktiskt och funktionellt plagg. Det är också ett ruskigt elegant plagg, som dessutom fungerar kanon som windbreaker. Samtidigt är det ett av få plagg som är både sportigt och dressat betingat. Så hur bär du dunvästen bäst? Vi vill visa fyra alternativ - två sportiga och två stiliga.

På amazon.se hittar du en hel sektion specifikt avsedd för kläder och mode

När kylan drar över landet gör man klokt i att drapera sig i lager-på-lager. Man gör klokt i att vaddera sig med värmande plagg. I många fall tycks vetskapen om hur man bäst gör det på ett snyggt sätt gått förlorad. Och om du i vanliga fall inte känner dig hemma i en dressad garderob är kommande stycke något för dig.

Ett sportigt alternativ
Många märken har nischat sig och blivit specialister på kallt väder. De två nedan är skapta för det nordliga, kalla vädret men med ett tydligt designtänk. Få klädmärken har en lika distinkt position, i den nischen, som de båda har.

Dessutom behöver du aldrig vara rädd för att använda lite färg, trots att det är höst eller vinter. Att bekänna färg under kallare månader är riktigt snyggt. Nyckeln kommer alltid att vara att plaggen håller hög nivå, både vad gäller estetik och kvalitet.

Här är två sportiga västar att titta närmre på i höst

Fjällräven
Pris: 2545 kronor
Ett klassisk märke på den svenska modehimlen. Fjällräven har gjort sig kända för att designa snygga kläder, som dessutom håller hög kvalitet. Detta är naturligtvis inte något undantag.

Här kan du köpa den här västen

Columbia
Pris: 1101 kronor
Med den här kraftiga västen från Columbia kommer du slippa oroa dig över att frysa i höst och vinter. Den här klär du bara rakt över en schysst stickad tröja, för högsta stilpoäng. Den går dessutom att använda till allt!

Här kan du köpa den här västen

Det stiliga förslaget
En stilig klädsel är inte på något sätt lika med en monokrom klädsel. Men elegans kräver eftertanke och precision. Detta förslag går i mörka toner, och det skall sägas: det är jäkligt schysst med en outfit som går ton-i-ton med sig självt. Det är väl avvägt och smakfullt.

Därför kommer här två förslag på dunvästar som är lite enklare att bära över en kavaj eller under en rock. Två lite mer eleganta, och lite mindre sportiga, dunvästar att bära i höst eller vinter.

Här är två stiliga västar att titta närmre på i höst

Columbia
Pris: 619 kronor
Den här dunvästen kommer i ett snabbt och smidigt utförande, vilket gör att den är enklare att bära än ovanstående modeller. Det gör den aningen tunnare, men det här blir helt enkelt något för dig att avgöra: vilken tycker du bäst om?

Här kan du köpa den här västen

Logista
Pris: 328 kronor
Som sagt: du behöver inte vara rädd för att bekänna färg under de kallare månaderna. Den här är riktigt snygg (och den här är inte heller särskilt färggrann). Det här är helt enkelt en smart investering till din annars så stiliga klädsel.

Här kan du köpa den här västen

Vill du hellre bläddra själv bland utbudet – klicka då här