Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så tacklar du kylan med stil

När kylan drar över landet är det inte alls ovanligt att man kurar in sig i lager efter lager. Eller så köper man på sig de bulligaste jackorna på marknaden. Det är en naturlig reaktion på den bitande kyla som komma skall. Vi alla gör det, som på autopilot. Just därför är det så viktigt att du vet hur du ska klä dig i år.

Klicka här för att komma till ett bredare utbud av kläder för alla säsonger

Men är det så fel att klä sig i bulliga jackor och tröjor? Naturligtvis inte, men det finns andra sätt att klä sig efter vädret – utan att för den sakens skull tumma på vare sig kvalitet eller stil. Denna artikel är vårt sätt att illustrera för er hur ni bäst gör det.

Så vad rekommenderar vi?

Skinnhandskar med fodring
Pris: 335 kronor
Att sätta något värmande över händerna är inte bara praktiskt. Det är dessutom snyggt – om handskarna kommer från en äkta handskmakare. Företaget har alltjämt sedan starten tillverkat otroliga handskar. Dem är kanske främst förknippat med skidsporten, men deras satsning på ett bredare sortiment har belönat sig.

Här kan du köpa de här handskarna

Polotröja i merinoull
Pris: 274 kronor
Vi är i en period på året då vädret kan skifta. Därför kan det vara klokt att bära en tröja med hög hals. Här är en fräsch tröja som går precis lika bra att använda höst, midvinter och vår. Dessutom är den läcker, eller hur?

Här kan du köpa den här polotröjan

Jeans från Levi’s
Pris: 668 kronor

Bra jeans kan man ha en livstid. Det är faktiskt sant, åtmistone nästan sant. För ett par jeans av hög kvalitet är ett go-to-plagg som fungerar till allt och som dessutom också håller i åratal. Levis 501:or är av den kalibern.

Här kan du köpa de här jeansen

Kabelstickad tröja från Gant
Pris: 961 kronor

Snygga och sköna tröjor kan man inte få för många av. Det här är en kabelstickad variant i merinoull som de allra flesta män älskar. Dessutom är den vrålskön också. Det är en garanti i sig.

Här kan du köpa den här tröjan

Vill du bläddra bland ett större utbud – klicka då här