Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Så undviker du råttor hemma

Att råka ut för en invasion av råttor är inte bara sommarens största skräck. Det är också skadligt, eftersom de små skadedjuren tuggar på kablar och sprider skräp runt om sig. Det kan bli en dyr historia - om du inte vet hur du undviker det.

På Amazon.se hittar du fler prylar för att undvika skadedjur

Till en början måste du rannsaka dig själv. Låter du sopor stå på farstutrappen över natten? Det är en öppen invit till råttfest. Låt därför bli med det. Finns det mängder av gropar eller hål i marken på tomten? Det är en bra grogrund för möss och råttor, eftersom det underlättar för dem. Se till att täta dem. Slutligen behöver du också se till att klippa gräset kontinuerligt. Högt gräs är nämligen en miljö som passar möss och råttor, eftersom de kan söka skydd i det höga gräset.

Det kan hända vem som helst, men genom att läsa den här artikeln har du större chans att det inte händer dig. Därför vill vi göra dig en tjänst redan nu, så att du för all framtid slipper det. Skulle det vara så olyckligt att du redan drabbats av råttor slänger vi med några produkter som fungerar som hjälp mot det också!

Här listar vi de bästa prylarna du behöver för att undvika råttor

Elektronisk råttfälla

Musskrämmare

Ultraljud för skadedjur

Det förvandlar en semester till en levande mardröm, så se till att undvika det.