Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Säkra stilen i sommar – 6 axelremsväskor till herr

Det är dags att sluta fylla fickorna med värdesaker.
Om de inte ramlar ur och tappas bort, finns risken att de snos.
Det krävs inte stora volymer för att rymma dina tillhörigheter.
– Vi tipsar om stilsäkra axelremsväskor till herr.

Äntligen kommer Prime day till Sverige, se till att bli medlem tills dess. Just nu erbjuds en gratis testperiod. Signa upp här!

Fickorna fulla med nycklar, mobil, korthållare – känner du igen dig? I sommartider brukar det adderas en del prylar, som till exempel solglasögon och nyckelkort till hotellrummet, och för att du ska slippa behöva oroa dig för att telefonen glider ur fickan eller att rumsnyckeln glider ur byxbenet, kan det vara smart att investera i en väska. 

Det krävs ingen storskalig väska för att rymma småsaker som nycklar och telefoner. Och det finns en hel del stilsäkra – och diskreta – alternativ. Vi har granskat utbudet av axelremsväskor och valt ut några av våra favoriter. 

Sex snygga axelremsväskor – till herr

Svart axelremsväska från Tommy Hilfiger 

Först ut är denna stilrena axelremsväska från Tommy Hilfiger. Den här väskan gör inte mycket väsen av sig och har en enkel design med ett stort fack och justerbar axelrem. 

Beige Crossbody Bag från Jack & Jones 

Näst på tur är en mörkbeige crossbody bag från Jack & Jones. Den har ett stort innerfack, diskret logga på framsidan och justerbar axelrem. 

Leathario Crossbody Bag 

Nummer tre på listan är den här funktionella och stilsäkra väskan i läder. Den har fem fickor, ett justerbart axelband och är tillverkad av högkvalitativt läder som med tiden får en snygg vintage-look. 

Svart väska från Hugo Boss

Som nummer fyra har vi valt en svart väska från Hugo Boss. Med den här axelremsväskan fullbordar du din sportiga look med chica influenser – det är den den perfekta accessoaren för män. Det går att  justera remmen efter dina personliga preferenser och anpassa den till just din storlek.

Svart väska från Ellesse

Nummer fyra på listan är den här svarta väskan från Ellesse. Ellesse står för hög kvalitet till ett rimligt pris och just denna väska har en modern look och en bekväm passform

Under Armour Crossbody Bag 

Den här väskan ger ett sportigt intryck och passar perfekt för vandring, promenader och stadsturer. Den har ett större och ett mindre fack och logga pryds både på framsidan och längs med axelremmen.

Här hittar du fler stilsäkra axelremsväskor till herr

Läs mer: 

Guide: så får du ordning på skägget

Ett måste i sommargarderoben – 6 hawaiiskjortor till semestern