Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Säsongens badmode – mönstrat, färgglatt och somrigt

Starka färger och kreativa mönster.
Lutar du mer åt exotiska frukter eller geometriska former?
Säsongens badmode är här.
Vi tipsar om färgstarka baddräkter och mönstrade badshorts.

Du hittar ett stort utbud av mode för dam och herr på Amazon 

När det kommer till badmode är det färg som gäller. Gärna så starka kulörer som möjligt tillsammans med olika mönster och former. Vi har granskat utbudet av sommarens bikinis, baddräkter och badshorts och plockat fram säsongens bästa badplagg. 

Som tidigare säsonger ser vi mycket exotiska frukter, blommor och geometriska former. Färgskalan skiftar från knalliga kulörer till dova nyanser. Svenska modeföretag som Björn Borg och Happy Socks kör fullt ut på somriga influenser i härliga färger. 

Blommig baddräkt

Även om mycket av strandmodet består av skrikiga färger och plottriga mönster, finns det inget som hindrar dig från att köra på det mer diskreta och pastelliga spåret. Det är minst lika snyggt. Den här baddräkten kommer i en ljusrosa färg med gröna palmblad och utstrålar en tropisk känsla med feminina inslag.

Du hittar fler baddräkter, bikinis och strandplagg på Amazon 

Happy Socks Badshorts 

Några som vet hur man gör riktigt somriga badkläder är svenska företaget Happy Socks. Maxa semesterkänslan och glid ner på stranden i dessa färgglada banan-badbyxor. 

Bläddra bland ett stort utbud av badmode för herr på Amazon 

Happy Socks Baddräkt 

Happy Socks gör inte bara badshorts utan även riktigt fina baddräkter. Att bära en baddräkt är både bekvämt och i detta fall riktigt snyggt. Baddräkten är tillverkad av kvalitetsmaterial för en skön passform och ett somrigt intryck. Något som har blivit allt vanligare är att använda baddräkter som bodys tillsammans med ett par shorts. Så smart! Så snyggt! 

Björn Borg Badbyxor 

Vi fortsätter på det färgglada spåret med ett par rosa-randiga badbyxor från Björn Borg. Inget säger sol, bad och semester som palmer – vilket gör dessa badshorts till det perfekta strandplagget. Björn Borgs badbyxor har dragsko i midjan för enkel justering och bättre passform samt kardborrband läggs i bakfickan för att hålla dina tillhörigheter säkra.

Grön bikini (2-delar) 

Vilken känsla eftersträvar du när det kommer till badmode? Är du efter stilrent, elegant, prisvärt? Klädmärke Cupshe inspirerar till självförtroende och inre skönhet genom trendigt och prisvärt badmode. Med influenser från Kalifornien, för enkelheten i strandlivet och kärleken till att resa har Cupshe designat detta gröna bikiniset. 

Calvin Klein Badshorts 

Ett annat märke som designar riktigt somriga badkläder är Calvin Klein. Dessa badshorts pryds av hawaiiblommor i en dovare färgskala av mörkblått, mörkgrön och turkos. Det är det perfekta valet för dig som vill addera lite färg – i lagom skala. 

Orange Bikini från ZAFUL

Exotiska frukter är ett vanligt inslag i många bikinis och badsorts. Det är både snyggt, trendigt och i linje med sommarsäsongen. Det här bikinisetet från ZAFUL kommer i en stark Papaya Orange-färg och har ett friskt mönster av citrusfrukter. Hur härligt?

Prickiga badbyxor från Tommy Hilfiger

Prickigt slår aldrig fel. Vare sig det gäller inredning eller mode. Dessa badshorts från Tommy Hilfiger är ett perfekt val för dig som vill lägga dig lite mitt emellan färg och form – det är ett roligt mönster i en dämpad färgskala.

Strandkimono i boho-stil  

 
Om det är ett plagg en bör investera i inför sommarsemester är det en riktigt bekväm kimono. Att svepa in in sig i en tunn strandklänning på väg till lunchen är ett snyggt och säkert sätt att få en liten paus från solen. Den här kimonon har en vacker boho-inspirerad design med charmiga detaljer och knytband i midjan. 

Läs mer: 

Skydda ditt barn mot solen i sommar – med UV-dräkter

Poolliv i sommar? – alla prylar ni behöver