Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Säsongens vackraste adventsljusstakar

Julen står i antågande och vi längtar såklart massor till det. Julskinkan ska skivas, julmusiken ska spelas och hemmet ska pyntas i vackra färger. Den kanske mest ikoniska juldekorationen är adventsljusstaken. Se till att inte gå miste om årets vackraste.

Här kan du klicka om du vill se ett bredare utbud av julpynt och andra stämningshöjande dekorationer

Du vet hur det är i decembertider (ibland, på vissa håll i vårt avlånga land, redan i november) när du lämnar jobbet och varje fönster längs vägen hem smyckas av ljusstakar. Enformigt kan någon tråkmåns kanske kalla det. Det gör däremot inte vi. Vackert och traditionstyngt säger vi.

Ibland kan det vara fint att ta en titt på utbudet som finns på marknaden, för att få sig en uppfattning om rådande trender. Vare sig du funderar på att uppgradera dig eller inte kan det vara en trevlig sak att göra ändå.

Här nedan listar vi de populäraste adventsljusstakarna på marknaden just nu

Unik ljusstake från Fdit
Pris: 284 kronor


Den här adventsljusstaken är spektakulär, både i konstruktion och design. Dessutom är den också mångsidig. Du behöver inte – om du inte vill – använda den endast i juletider. Den här passar precis lika bra på middagar i påsk också, håller du inte med?

Här kan du köpa den här ljusstaken

Fyra stycken ljushållare
Pris: 220 kronor


Julen är en period på året då det är helt okej att plocka fram söta och mysiga dekorationer, som den här adventsljusstaken bestående av fyra separata delar. Placera de på köksbordet, i fönstret eller på spiselkransen för bäst julkänsla.

Här kan du köpa den här ljusstaken

 

Elegant och praktisk adventsljusstake från Form Living
Pris: 299 kronor


Väldigt vacker och exklusiv adventsljusstake i guldfärgad metall. Fat och 4 ljushållare ingår. Hållarna sitter med en magnet, vilket gör att du kan flytta runt ljusen som du vill och därmed använda den året om.

Här kan du köpa den här ljusstaken

Rund adventsljusstake från Ellos Home
Pris: 1166 kronor


Letar du efter en vacker adventsljusstake som du också kan lägga saker i som dekoration? Då kan du sluta leta nu. Här får du en adventsljusstake med plats för 4 kronljus, som är gjord av mangoträ.

Här kan du köpa den här ljusstaken

Vacker adventsljusstake från Ellos
Pris: 280 kronor


Runda adventsljusstakar har blivit allt mer populära senare år, och vi förstår varför.  Den här mässing-färgade adventsljusstaken från Ellos Home gör jobbet hela julen, utan problem.

Här kan du köpa den här ljusstaken

Vill du kika på ett större utbud ljusstakar och juldekorationer?