Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Sätt din häst först – vi leder dig rätt

Det finns inget härligare än att rida. Inte minst när det är ens egna. Att syssla med allt från dressyr till hoppning är en upplevelse utan dess like, men med det sagt är egentid i stallet minst lika ljuvligt med sin kära.

På Amazon.se hittar allt du behöver för att få din häst att må bra 

Hästen är en underbar varelse. Det är inte många djur som har både skönhet och styrka, samtidigt som den har förmågan att leva i olika miljöer och i olika klimat. Inte är det då konstigt att hästar idag finns i hela världen. Allt från islandshästar på dess ökända kalla slätter, till mustangerna i varma delar av västra USA. Men så har det inte alltid varit.

Tar vi oss 60-40 miljoner år tillbaka finner vi hästens stamfader. Däggdjuret har namnet Eohippus, och var inte mycket större än de katter vi har omkring oss idag. Över tid blev Eohippushästen allt större tills den nådde nivån jämbördig med dagens hästar. Samtidigt utvecklade den tänder, vilket tillät den till att bli gräsätare. Mycket har hänt sen dess, men det går inte att missa de likheter vi ser till hästar idag.

Hästen är som nämnt ett starkt djur. Men även starka ting förtjänar det där lilla extra. Precis som oss människor behöver hästar en del necessiteter, och gläds i uppiffande lyx.

Sätt därför din häst först med hjälp av dessa produkter

Auplew LED Hästsele
Pris: 316,45 kronor
Först, och kanske viktigast av allt, se till att din häst är säker. Nu när vi går mot att det blir allt mörkare ute när du rider, är en lysande hästsele perfekt för dig. Med det sagt är den minst lika lämplig när det är ljust ute för att visa andra trafikanter din närvaro, oavsett om ni rider ute på landet eller vid centrala platser. Att spännet är i polyester gör att din häst kan bära den med högsta bekvämlighet samtidigt som den ändå är i utomordentlig kvalitet.  

Här kan du köpa den här produkten

Portabel vattensäck
Pris: 180,99 kronor
Precis som vi människor måste din häst dricka vatten. Och med vatten, menar vi inte lite av det. Väger din häst 500 kg kommer hen behöva dricka hela 25 liter, och då talar vi bara i viloläge! Med en portabel vattensäck kan du enkelt flytta vatten, men också annan vätska, från en plats till en annan utan att belasta ryggen eller andra delar av kroppen. Att just belasta ryggen är något en ofta gör med vanliga vattendunkar. Inte minst är det viktigt med en portabel vattensäck nu när kylan kan orsaka frysta vattenledningar, vilket tvingar dig till att transportera vatten till din häst. Ett plus är att dess halkfria matta gör att du inte behöver oroa dig för att vattensäcken skall glida av din skottkärra. 

Här kan du köpa den här produkten

Långsam-matande bärpåse
Pris: 127,11 kronor
Har du problem med att din häst äter lite för snabbt? Då kan en långsam-matande bärpåse vara rätt för dig. Med hjälp av bärpåsens design kan du enkelt fylla på hö samtidigt som du får din häst att äta i mer naturlig hastighet och i bekväm position. Montera bärpåsen lätt på valfri plats där allt från inne i ett stall till ute på en paddock går galant. Du behöver alltså inte vara rädd för att lämna den ute i dåligt väder eftersom att tyget är slitstarkt och vattentätt.

Här kan du köpa den här produkten

Ridsportryggsäck
Pris: 1 147,94 kronor
En ryggsäck är alltid bra att ha, men något extra passande när den är ämnad just till både dig och din häst! Här får du enkelt plats med exempelvis ridskor, ridkläder och dressyrspö. Utöver det kan du enkelt placera din hjälm i dess smarta fack, eller kanske ha något gott till din häst. Börjar det regna när du traskar utomhus med ryggsäcken är det ingen fara alls, självklart är den vattentät. Dessutom, och kanske det mest självklara, du behöver inte ha allt utspritt. Det finns en ryggsäck som löser problemet åt dig.

Här kan du köpa den här produkten

Transportskydd (4-pack)
Pris: 644,46 kronor
Dags att flytta din häst till annat stall, eller kanske ta hen till en ridbana? Vi presenterar ett par stabila transportskydd som ser till att din häst hålls säker. Med sitt extra breda kardborreband kan du enkelt, men samtidigt stabilt, fästa skydden på din kära. Blir transportskydden för smutsiga kan du enkelt tvätta av det. Precis som du lägger transportskydden mer fokus på att värna om din häst, än att värna om jord, gräsfläckar och andra orenheter. 

Här kan du köpa den här produkten

Trådlöst övervakningskit
Pris: 2 096,30 kronor
Vill du hålla dig än mer säker vid transport är ett trådlöst övervakningskit rätt sak att införskaffa. Nu när pandemin börjat lägga sig kanske du öppnar dörren för att ta hästen på tävlingar. Du kommer då märka hur mycket lugnare du blir om du kan se din häst hela tiden. Montera kameran i hästtransporten och placera sedan skärmen vid framsätet, enkelt! 

Sist, men absolut inte minst, i och med att det är trådlöst behöver du inte alls vara rädd för att din häst (eller du medan du kör) skall trassla sig fast i en sladd. Du kan i lugn och ro fokusera på vägen istället.

Här kan du köpa den här produkten

Har du något annat djur hemma som du vill visa din kärlek till? Tryck här!