Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Sätt krydda på ditt kärleksliv

Känns det som att ni går på rutin, som att ni lever i en tyst överenskommelse om hur livspusslet ska fungera och inte en passionerad tillvaro? Det finns många sätt att bryta den trans ni befinner er i. Här är några förslag ni måste prova redan ikväll.

På Amazon.se hittar du fler prylar som hjälper dig sätta krydda på ditt sexliv

En relation behöver jobbas på hela tiden, men ibland kan det vara svårt att lista ut var exakt skon klämmer. I synnerhet när livet kommer mellan er. Dessvärre är det lätt att man bortprioriterar relationen och sin partner för att istället fokusera på andra viktiga aspekter – som barnen, vänner eller jobbet. Det är en vanlig orsak till att relationen till slut hamnar i en rutinmässig omloppsbana.

När det händer är det också vanligt att dynamiken sinsemellan förändras. Känner du igen dig i att er relation påminner mer om att leva med en nära kompis än med en älskare?

Så för att se till att hålla elden sprakande kommer här några knep som garanterat fungerar – även i ett hektiskt liv

Ta in på hotell – en staycation kryddar kärlekslivet

Om du tänker på det, varför skulle du inte ta in på hotell med din partner? Det behöver inte vara en resa långt bort, till en annan stad eller land. Faktum är att det är grymt trevligt att checka in på ett lyxigt hotell i samma stad. Väl på hotellet ser ni till att klä upp er, beställa room service och dricka drinkar. Barnen då? De är såklart bortlämnade över helgen.

Här hittar ni allt ni behöver inför er staycation

Skriv och lämna love notes

Det kanske låter tramsigt, men det är faktiskt en söt gest för att tydligt visa din partner uppskattning. Det är en bra chans att skriva något fint om hen. Eller så tar du tillfället i akt och skriver något sexigt. Smyg ned lappen i portföljen, i jackfickan eller i plånboken. Det kommer garanterat pigga upp din partner. Det enda du behöver göra sen är att följa upp på det du skrivit.

Här hittar ni allt ni behöver för att skriva love notes

Jobba på dig själv – det är den bästa kryddan

När du inte är nöjd med var du är i livet, med hur du ser ut eller med din finansiella situation brukar relationen bli lidande. Det är den bistra sanningen. Se därför till att göra nödvändiga förändringar för att lösa de bitar du är missnöjd med. Det behöver faktiskt inte vara svårare än att du söker nytt jobb, börjar träna eller slutar köpa saker du inte behöver på faktura. Eller så är det inte alls något så stort du behöver förändra. Du kanske helt enkelt behöver lägga mer tid på dig själv: gå på pedikyr eller massage. Att placera sig själv främst är en viktig del i ett bra kärleksliv.

Här hittar du det du behöver för att börja träna

Ta med sexleksaker i sängen

Idag finns det tusentals sexleksaker som är specifikt designade för att krydda ditt sexliv. Det spelar egentligen mindre roll om du tycker om vissa saker men inte andra. För sexleksaker går ofta att använda på många, många olika sätt. Det är en varm rekommendation att överraska din partner med ett par olika varianter nästa gång ni hoppar ned i säng.

Här hittar du sexleksakerna du vill ha