Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Sätt ljus på vardagen – med trendiga lampor

Fashion and function. Så skulle man kunna beskriva de senaste trenderna inom belysning. Och en lampa som fortsätter att sprida ljus är Molecular från House Doctor.

Du hittar allt inom belysning på Amazon 

Taklampa från House Doctor 

Det främsta syftet med lampor är såklart ljuset. Men det säger ju egentligen ingenting om själva utseendet? En lampa som både har utmanat det visuella och funktionella är taklampan Molecular från House Doctor. Den har plats för fem ljuskällor och justerbara armar vilket gör den till en unik detalj i ditt hem. 

Bordslampa Rabbit 

En annan trend inom belysning är lampor med olika slags djurmotiv. Allt från apor till giraffer till små möss. Bordslampan Rabbit från Kare Design går bäst att beskriva som en lampa, skulptur och dekoration i ett. 

Lindby Golvlampa 

Det finns många stilfulla och funktionella golvlampor för hemmets alla rum. Lindby Båglampa beskrivs som en lampa som lyfter varje rum och skapar en angenäm atmosfär i alla omgivningar. 

LED-lampa från Zafferano

En typ av belysning som verkligen kombinerar fashion and function är portabla lampor. Zafferano Poldina Pro Mini är en dimbar LED-bordslampa som lyser i minst nio timmar. Det är den perfekta ljuskällan där varken uttag eller utrymme möjliggör en “traditionell” lampa.

Nattlampa för barn 

Vissa lampor har specifika funktioner för särskilda ändamål. Ett exempel på sådana lampor är nattlampor. Nattlampor är kanske främst associerat med barnrum, som denna Svamp-nattlampa från NEENY. Nattlampan erbjuder 16 olika färger som går att styra med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Den ger ett mjukt ljus och skapar en lugn och trygg atmosfär i barnets rum. 

Du hittar fler nattlampor för barn här

Läs mer:

Mörkt ute – så lyser du upp vid hemmet

Enklare vardag med trådlös belysning – så funkar det