Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Serierna du måste ha sett i år

Du vet hur det är; du reser dig från din plats och går mot kaffeautomaterna. Där står kollegorna och pratar om The Office, Breaking Bad eller The O.C. - och du har inte sett en enda av dem. Oroa dig inte, vi vet exakt hur du gör för att i framtiden kunna briljera i samtalen. Därför kommer här en uppdaterad lista med serierna du måste ha sett i år.

amazon.se kan du registrera dig för Amazon Prime på några klick

Det är inte kul att inte kunna hänga med i de senaste snackisarna. I synnerhet inte när det verkar som alla andra gör det. Det finns dock en väldigt enkel lösning på problemet. Rätt streaming-tjänst gör att du alltid är up to speed, eftersom utbudet är så bra att du bara inte kan låta bli att förkovra dig i serie efter serie. Lita på oss, vi vet vad vi pratar om.

När du skaffar Amazon Prime får du snabbare (och gratis) leverans från Amazon, exklusiv tillgång till Prime-kampanjer och sist men inte minst: tillgång till filmer och serier från Amazon Originals. Dessutom får du nu 30 dagars gratis prova-på-period. Lyxigt? Mycket.

Så vilka serier måste du ha sett i år?

Jack Ryan
IMDB: 8,1
CIA-analytikern och kontorsråttan Jack Ryan måste lämna tryggheten då han tvingas ge sig in i en dödlig katt-och-råtta-lek som leder honom tvärs över Europa och Mellanöstern för att hindra en terrorist från att utföra en omfattande attack mot USA.

Här kan du läsa mer om filmen

Mr. Robot
IMDB: 8,5
Dagtid jobbar enstöringen Elliot som expert på datasäkerhet i New York. Nattetid är han en notorisk och samhällsövervakande hackare som avslöjar omoraliska brott. En dag försöker en mystisk anarkist, känd som Mr Robot, rekrytera Elliot.

Här kan du läsa mer om filmen

The Good Fight
IMDB: 8,3
Efter att en finansiell bluff förstört advokaten Maia Rindells rykte och utplånat hennes mentor Diane Lockharts besparingar, tvingas de ut ur Lockhart & Lee och sammanfogas med advokatbyrån Lucca Quinn i Chicago.

Här kan du läsa mer om filmen

Supernatural
IMDB: 8,4
Om de två bröder Sam och Dean Winchester som står inför en alltmer olycksbådande omgivning medan de jagar monster. Efter att förlorat sin mor till superkrafter blev de uppfostrade att jaga mystiska och demoniska varelser.

Här kan du läsa mer om filmen

Klicka här för att läsa mer om Amazon Prime