Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Sexleksakerna du kan använda med din partner

Det är alltid en bra idé att prova nya saker, både generellt och sexuellt.
För det är ett säkert och bra knep för att ständigt hålla liv i lågan.
Däremot behöver någon ta initiativet.
När ni kryper ned i sängen rekommenderar vi därför att du som läser det här överraskar din partner med en sexleksak. Vet du vilken du vill ha?

På den här sidan hittar du ett stort utbud av sexleksaker – både för dig och din partner

Att hålla igång sexlivet är inte lätt. Man behöver arbeta på det. Det är den bistra sanningen. Däremot är det lättare om du och din partner båda har öppna sinnen och är nyfikna överlag. För det minskar barriären som man behöver komma över för att prova nya, oväntade, saker.

Sexleksaker är ett enkelt sätt att göra sexlivet mer spännande. Dessutom är det nästan alltid ett uppskattat initiativ. Därför rekommenderar vi att du tar tag i taktpinnen och fattar beslutet: för ikväll kan ni ha det bästa sexet på länge!

Här nedan är våra bästa tips på sexleksaker som du och din partner kan använda i sängen när ni vill krydda ert sexliv

Spännande kondomer att träda över snoppen
Pris: 150 kronor
Med de här “kondomerna” kommer ni uppleva sex på ett nytt och spännande sätt. För genom att träda en av de här fyra modellerna över snoppen kommer du och din partner känna en kittlande känsla av nyhet och behag. Det är ett enkelt och smart sätt att addera spänning till ert sexliv.

Här kan du köpa den här produkten

Dildo med inbyggd vibrator
Pris: 265 kronor
Alldeles för få kvinnor har dildos hemma. I ärlighetens namn borde alla ha en hemma. För varför ska man inte investera i sin egen sexuella njutning? Dessutom är det nästan alltid spännande för partnern att styra den. Det är helt enkelt en vattentät investering.

Här kan du köpa den här produkten

Vibrerande penisring
Pris: 386 kronor
Försök glömma allt vad tabu heter när ni stänger dörren om er på kvällen. Det är nyckeln till ett mer spännande sexliv. Den här vibrerande penisringen kommer göra underverk för er båda. För det här är en sexleksak som stimulerar mannen och kvinnan, när ni älskar med varandra. Väl värt att prova.

Här kan du köpa den här produkten

 

Parvibrator
Pris: 299 kronor
Tack vare 10 olika lägen kommer du och din partner kunna experimentera er fram till vilken inställning ni tycker bäst om. För vilken, eller vilka, inställning/ar som får er att komma är högst individuellt. Den här parvibratorn är väldigt populär, och är omtyckt av många par.

Här kan du köpa den här produkten

Vill du bläddra själv bland ett större utbud – klicka då här