Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Sista minuten outfits till resan

Sandstrand, pool eller beach club.
Semesterns varma miljöer kräver sina klädbyten.
Inspireras av tunna saronger, färgglada bikinis och sköna flipflops.

Bläddra bland ett stort utbud av kläder, skor och accessoarer på Amazon.se

Den svenska sommaren är här med sina typiska väderskiftningar och fullproppade uteserveringar. Sociala medier kryllar av semesterbilder från sommarstugor, skärgården, campingplatser och badstränder. 

Och att att resa utomlands under sommaren är ingen ny företeelse, även om coronapandemin begränsat resandet under de senaste två åren. Sommaren 2022 känns det dock som att var och varannan person begett sig till varmare breddgrader i hopp om sol, bad och bränna. 

Något som oundvikligen krävs  oavsett om du spenderar sommaren på en badstrand i Sverige eller utomlands, är en garderob anpassad efter vädret. I det här fallet utgår vi från sol och värme i överflöd. För att underlätta packningen inför resan eller klädpaniken inför beachpartyt, har vi satt ihop en outfit-guide med tips och inspiration på hur du kan klä dig på resan. 

Fem somriga outfits – tips på badkläder, strandplagg och flip flops. 

Gult är inte fult

Gult är en riktig sommarfärg – och allt annat än fult! Matcha detta gula bikiniset från ZAFUL med en svart sarong med fransar och ett par gula flip flops från ESPRIT.

Grönt är skönt

Färgen grön riktigt skriker sommar och ger ett levande intryck. Para ihop den här blommönstrade bikinin med en bohemiskt inspirerad strandkimono. Bryt av det gröna med ett par bekväma flip flops med vita remmar. 

Ut till havs 

För den som styr färden till skärgården eller kusten finns det ett självklart val: blåvit-randigt. Den här ljusblåa bikinin passar perfekt med en mörkblå skjorta som denna från FreestyleMo. Matcha med ett par svarta flip flops i italiensk design. 

Tropiska vibbar 

Låt dig inspireras av det tropiska klimatet och inta stranden i denna grönvita omlottbikini från CUPSHE. Matcha med en tunn kimono med gröna palmblad och fransar nedtill. Unna dina fötter ett par bekväma och stilrena strandskor som dessa flip flops med vita breda remmar. 

Jordiga toner 

Om du är ute efter en avskalad men ändå trendig strand-outfit är det här bikinisetet med hög midja och halterneck något för dig. Matcha bikinin med en tunn, vit chiffongklänning och ett par guldiga flip flops från Havaiana

Du hittar fler somriga bikinis här!

Läs mer:

Ljusa färger och kreativa former – trendiga solglasögon för dam

Det här är flatform sandals