Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Sjung ut och släpp loss till gamla hits

Finns det något bättre än att släppa loss till musik? Vi tror inte det. Att sjunga strupen hes, banger efter banger är fantastiskt. Dessutom visar den senaste forskningen att det till och med kan vara bra för din hälsa.

På Amazon.se hittar du de bästa karaokemaskinerna

Det finns inget härligare än att samlas en kväll med nära och kära. Kanske laga lite mat tillsammans för att sedan kunna slappna av, och bara njuta av varandras närvaro. Bara det är underbart, men att spä på det extra genom stämningshöjande karaoke lyckas ändå ta det till en högre nivå. Inte minst när det enligt studier har en positiv effekt.

Det finns nämligen studier som visar att sjunga stärker ditt immunförsvar, inte minst när du befinner dig i grupp. Det ger dig högre puls, och därmed högre produktion av antikroppar i ditt saliv. Vidare bildas också hormonet Oxytocin vilket gör dig allt mer social. Sist men inte minst får det din kropp att frisätta dopamin, vilket i sin tur stimulerar din kropps belöningssystem.

Med andra ord är det hur bra som helst att våga släppa loss. Se därför till att ha rätt saker i ditt hem för att kunna göra som så. För din, din familjs och dina vänners hälsa och glädje.

Sjung din stämma varm med hjälp av den här utrustningen

Rockjam Singcube
Pris: 357,67 kronor (23% rabatt!)
Kan det vara så att du söker efter en karaokemaskin som bjuder på en ljusshow? Vi kan med hjälp av Rockjam Singcube ge dig glädjande besked. Här har du ett set där två mikrofoner ingår i hög kvalitet och tålighet. Det är bara att ansluta din telefon till karaokemaskinen med sladd eller bluetooth så kommer du få en sprakande show. Det här kommer bli en familjefavorit på nolltid. 

Här kan du köpa den här produkten

The X-factor karaokemaskin
Pris: 638,62 kronor
Är du ute efter en lite större högtalare så är X-factor karaokemaskin något att sätta tänderna i. Även här kan du enkelt ansluta enheten via antingen sladd eller bluetooth för att på så sätt bli kvällens stjärna. Genom den inbyggda discokulan får du ett strålande sken över rummet när du uppträder. Något extra häftigt med den här karaokemaskinen är att den är rustad med olika röstlägen. Med andra ord kan du sjunga med stort leende även när din röst har en dålig dag.

Här kan du köpa den här produkten

Vocal-Star VS-600
Pris: 1 590,29 kronor
Var det något annat än en större högtalare du sökte? Då är det här paketet rätt för dig. Vocal-Star VS-600 inkluderar inte bara den suveräna karaokemaskinen och två mikrofoner, du får också 150 låtar på köpet! Utöver det kan du utan problem sätta in dina egna DVD-skivor i enheten, eller streama musik från din telefon. Den här enheten kommer helt enkelt leda till långa kvällar och nätter.

Här kan du köpa den här produkten

Karaoke Hyperhits CD-pack
Pris: 302,86 kronor
Om du ändå skall sjunga mer med din nya karaokemaskin, varför inte vässa stämman lite extra med fler låtar? Karaoke Hyperhits CD-pack innehåller hela 200 av de bästa låtarna någonsin! Du får både nya som gamla klassiker vilket gör att både mormor och barnbarn kan vara glada när ni sjunger. Påtal om just mormor; har hon lite problem med synen är tur nog skärmtexten stor och klar, så det hela kommer gå hur bra som helst. 

Här kan du köpa den här produkten

Bärbar karaokemaskin
Pris: 1 763,55 kronor
Det må vara en bit bort nu, men tids nog kommer du allt vilja sjunga utomhus igen. En bärbar karaokemaskin med två mikrofoner finns då där för dig. Med den här kraftfulla karaokemaskinen kommer du otroligt nog ändå få känslan av att fylla rummet, trots att du är utomhus. Ett stort plus är att batteriet håller i upp till 12 timmar, så det är bara att stå sjunga på tills dina ben inte orkar mer. Självklart kan du också ta med karaokemaskinen när du går på nästa hemmafest.

Här kan du köpa den här produkten

We Sing Solus (Playstation)
Pris: 88 kronor
Börjar du bli lite trött på alla saker du har vid din TV, och känner att det räcker med Playstation-konsolen som redan står där? Då måste du köpa We Sing Solus. Det är bara att sätta in skivan i konsolen och sen låta magin flöda i ditt hem! Här har du ett brett spann av låtar. Allt från gamla hits av ABBA och David Bowie, till moderna låtar av Zia och Pharell Williams. Att du får äran att sjunga samtidigt som artisternas musikvideos spelas på skärmen kommer göra din upplevelse utöver det vanliga.

Här kan du köpa den här produkten

 

Börjar det bli dags att vila rösten kan du trycka här för schysta musikinstrument