Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skäm bort bruden med en oförglömlig fest – allt till möhippan

Det är dags att fira den blivande bruden. Fram med spelen, upp med ballongerna och på med klackarna. Men det viktigaste av allt: glöm inte att klä upp bruden med slöja, krans och ordensband.

Bläddra bland ett stort utbud avdekorationer till möhippan på Amazon.se

Möhippa, engelskans bachelorette party och ibland även kallat bridal shower, är en fest tillägnad den blivande bruden. Vissa kör klackarna i taket medan andra brunchar, leker eller sippar på drinkar. Oavsett vilken typ av möhippa som planeras, finns det en hel del dekorationer som hjälper till att fixa stämningen och som sätter bruden i centrum.

Slöja med blomkrans 

Ett exempel på en dekoration till bruden är den traditionsenliga slöjan, som denna med med blomkrans och texten bride to be från partyexperterna ​​Ginger Ray.

Konfettifyllda ballonger

Inget säger fest som ballonger, framförallt inte rosa, konfettifyllda ballonger. Dekorera platsen för möhippanmed “Team Bride”-ballonger och matcha inredningen med dessa “Team Bride”-armband.

Team Bride-armband

Fotoprops Bride 

Det lär ju tas en hel del kort under festens gång – oavsett om det är en mysig brunch eller en galen utekväll. Skapa roliga minnen med de här fotopropsen med brudtema. 

Cupcake-dekorationer

Ofta bjuds det på något att äta vid sådana här tillställningar och oavsett om det är bakverk eller inte så passar dessa cupcake-dekorationer alldeles utmärkt. De fungerar ju även för plockmat av olika slag. 

Ordensband Brud 

Klä upp den blivande bruden i ett ordensband med texten “Bride to Be”. Det ska gärna vara övertydligt vem som ska gifta sig och bruden är ofta utsmyckad med både krona, slöja och band! 

“He Said She Said”-spel

Roliga lekar hör dagen till och det här spelet går ut att gissa vem som har sagt vad: Bruden? Brudgummen? Eller kanske båda? Spelet består av 50 ark så att alla gäster kan vara med och spela!

Hitta fler spel och aktiviteter till olika tillställningar här!

Läs mer:

I väntans tider? – så fixar ni bästa gender reveal-festen

Föreviga minnena från årets fest analogt – allt du behöver veta