Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skäm bort brudparet – presenttips till säsongens bröllop

Coronapandemin sköt fram alla festligheter men nu är det äntligen dags att fira igen.
Är du bjuden på bröllop men saknar inspiration till vad du ska köpa i present?
Vi tipsar om klassiska bröllopsgåvor till de nygifta.

Bläddra bland ett stort utbud av presentidéer på Amazon.se

Att hitta rätt bland klassiska bröllopsgåvor som serviser, porslinsfigurer och köksapparater är inte lätt. En vill ju visa bröllopsparet att det ligger tid och omtanke bakom presenten.

Det finns lite olika vägar att gå när det kommer till att välja present – antingen kör en på klassiska gåvor eller mer personliga och okonventionella prylar.

Vad du väljer att ge i gåva till brudparet bör också grundas på er relation – tillhör du släkt, vänner, närmsta familjen? Du bör också anpassa presenten efter paret som gifter sig. Kanske är de nyinflyttade och i behov av saker till hemmet? Gillar de lyx och flärd kanske det lutar mer åt någon exklusiv inredningsdetalj? Vi har samlat ett antal presenttips till brudpar med olika smak och behov – allt från lyx till kreativitet och matlagning. 

Presenttips till brudparet – allt från lyx, kreativitet och matlagning. 

Fotoalbum – Bröllopsbok 

Många beskriver sin bröllopsdag som den lyckligaste stunden i livet – och det vill en minnas så länge det går. Den här bröllopsfotoboken är ett perfekt sätt för bröllopsparet att spara ner alla minnen från den stora dagen. Boken fungerar både som ett minne och som en stilren inredningsdetalj – det är en Wedding Coffee Table Book. 

SMEG Mixer

Skäm bort brudparet med en stilren och mångsidig mixer från SMEG. Den här blendern skapar matglädje i form av smoothies och soppor och mixar enkelt och smidigt både frukt, nötter och is. 

Kaj Bojesen Lovebirds

Ett tips när en ska köpa presenter till andra är att tänka: “Vad kan jag köpa som de vi ha, men inte unnar sig själva?”. De här charmiga träfigurerna från danska formgivaren Kaj Bojesen är kanske en sådan sak? Dessa turturduvor passar utmärkt som dekoration i hemmet och som bröllopsgåva – de heter ju faktiskt Lovebirds.

Le Creuset – Rund gryta 

Köksredskap brukar uppskattas av de flesta – framför allt när det kommer till lite mer exklusiva produkter som en kanske inte unnar sig själv. Den här grytan från Le Creuset är ett bra exempel på en sådan present. Med denna kan bröllopsparet tillaga härliga måltider i ett snyggt format. 

Mr & Mrs posters 

Posters har kommit att bli ett trendigt inslag i många hem. Allt från abstrakta målningar till ikonisk fotokonst. Varför inte unna det nygifta paret med två posters med det passandet motivet Mr & Mrs? 

Villeroy & Boch Bestickset

Just bestick kanske inte är det roligaste att lägga pengar på – desto mer uppskattat är det att få det i present. Det här besticksetet från Villeroy & Boch består av 24 stycken bestick i rostfritt, – och diskmaskinsäkert stål. 

Orrefors Carat Ljusstake 2-pack 

Dessa ljusstakar från Orrefors utstrålar lyx och elegans. De är tillverkade av slipad kristall som ger ett exklusivt intryck – en perfekt detalj på ett dukat middagsbord. 

Här hittar du fler inredningsdetaljer – perfekt som gåva till brudparet. 

Läs mer: 

Klä dig rätt på sommarens alla bröllop – klädkod för tjejer

Bli din egen bröllopsfixare – så dekorerar du ditt bröllop