Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skäm bort din syster – med ett syskonsmycke

Den 10 april är det internationella syskondagen. Det går visserligen inte att sätta ett pris på syskonkärlek, men det går att visa uppskattning i form av omtänksamma gåvor. Vad sägs som en “Sister”-berlock från Thomas Sabo?

Du hittar fler berlocker på Amazon

Sister Charm Thomas Sabo 

Den 10 april är det internationella syskondagen. Det är inte en speciellt firad eller uppmärksammad dag, men varför inte ändra på det? Det går att visa uppskattning för ett syskon på flera olika sätt, och ett alternativ är att ge bort en omtänksam gåva. Här är fem förslag på perfekta presenter till systrar.

Liksom bästa kompisar delar vänskapssmycken och kärlekspar delar förlovningsringar kan syskon dela symboler som representerar bandet mellan dem. Det finns många olika sätt att visa detta, ett exempel är syskontatueringar, ett annat är berlocker. Denna berlock från Thomas Sabo är tillverkad i sterlingsilver och föreställer ett hjärta med texten “Sister” inuti. Den passar perfekt att haka fast på ett charm-armband (berlock-armband) eller som ett hänge i ett halsband. 

Sisters Charm Pandora 

Vissa saker uppfyller verkligen kriterierna för “more than meets the eye”. Ett exempel på det är denna berlock från Pandora. Den här berlocken är gjord av sterlingsilver och består av två runda skivor med stjärnor med rosa stenar (kubisk zirkonia) i. På den översta skivan står det “Sisters” och på den bakre skivan står fortsättningen: “you don’t always see them, but they’re always there.”. 

Stretcharmband med stjärnor 

Kan ej hitta produkten.

Ytterligare ett smycke som passar perfekt som present till systrar är det här armbandet från det svenska smyckesmärket Timi of Sweden. Det är ett blått stretcharmband med tre silverstjärnor på med texten “When it rains, look for rainbows, when it’s dark, look for the stars” på förpackningen. Ett väldigt fint budskap och en väldigt kärleksfull gåva till en syster!

Ansiktsmasker från FOREO

Det finns inget som säger att smycken är den enda vägen att gå. Det är bara fantasin som sätter stopp! Andra uppskattade gåvor är till exempel hudvårdsprodukter, som dessa ansiktsmasker från Foreo. Make My Day Hydrating ansiktsmasker är speciellt anpassade för att återfukta torr hud. De innehåller bland annat hyaluronsyra och röda alger som verkar fuktgivande och ger huden ett hälsosamt glow. 

Nagellacks-kit

Få saker slår känslan av nyfixade naglar. Blanka, starka och fräscha. Om man bara kunde få till den känslan hemma! Med ett Gel Nail Polish Kit är det både enkelt och roligt att styla sina naglar på egen hand. TOMICCA DIY at Home Starter Kit innehåller sex färger och medföljande instruktioner som hjälper dig att göra manikyr som ett proffs. 

Här hittar du fler färger och tillbehör till naglarna

Läs mer:

Bortbjuden på middag – 5 roliga presenter att ta med

Perfekta ge-bort-presenter till nyfödda