Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skicka din hud på spa – ansiktskrämerna du vill ha

Rodnad, svullnad, torrhet eller oljig hy? Vi har sett det förut. Faktum är att det är väldigt vanligt och det är inget att oroa sig över. Med rätt produkter är rodnaden inte längre röd, svullnaden inte längre svullen, torrheten inte längre ett bekymmer och oljiga hyn inte längre oljig.

På Amazon.se hittar du allt du behöver för att skicka din hud på spa

När hyn inte känns som man vill att den ska kännas är det vanligt att man ifrågasätter sig själv. En hy som jobbar mot dig är en perfekt grogrund för osäkerhet och tvivel. Därför gäller det att alltid tänka proaktivt. Det – tillsammans med bra produkter – är nyckeln till en strålande hy. Visst låter det enkelt?

Riktigt så enkelt är det såklart inte, men genom att se över din nuvarande rutin (kanske har du inte ens en?) och genom att följa de här tipsen garanterar vi att din hy inte längre kommer bråka med dig. Dessutom vågar vi lova att dina bekymmer inte är så stora som du kanske tror på förhand. Det mesta går, som sagt, att hantera ganska oproblematiskt.

I den här artikeln vill vi guida dig rätt mot produkter som din hy kan tänkas behöva, oavsett vilken hudtyp du har.

Här nedan listar vi de ansiktskrämer du borde ta en närmre titt på

Ansiktskräm

Pris: 859 kronor

För den som har torr hy är Clarins ansiktskräm nästan ett måste. Varför? För att den återfuktar huden på djupet, ända ned i roten. Det betyder att du tar hand om hudens torrhet inifrån och ut, istället för det omvända. Den här ansiktskrämen är också otroligt dryg, vilket resulterar i att du kommer kunna ha den länge.

Här kan du köpa den här ansiktskrämen

Ansiktskräm

Pris: 394 kronor

För den som har oljig eller fet hy är Babors ansiktskräm istället ett bättre val, eftersom den hjälper dig torka ut det oljiga i huden – utan att för den sakens skull torka ut huden. Det är nämligen en välbalanserad kräm som råder bot på problemet och som samtidigt tar hand om huden proaktivt, så att du ska slippa andra bekymmer i framtiden. Det här är bang for the buck.

Här kan du köpa den här ansiktskrämen

Ansiktskräm

Pris: 855 kronor

Brukar du vara dålig på att investera i dig själv? Det är väldigt vanligt att man bortprioriterar sig själv. Det fungerar en stund. Däremot fungerar det aldrig i längden. Du måste helt enkelt vara din egen bästa vän. Annars funkar det inte. Så vad föreslår vi? Jo, vi föreslår att du unnar dig marknadens bästa nattkräm för rynkor och åtstramning. Det är en produkt som funkar för alla hudtyper, i alla lägen.

Här kan du köpa den här ansiktskrämen

Ansiktskräm

Pris: 419 kronor

Erborian har, i den här ansiktskrämen, tillverkat en otroligt bra produkt för den som lider av rodnad och svullnad. För den här ansiktskrämen kyler huden, vilket innebär att den inte stressar upp sig. Dessutom ser den här ansiktskrämen till att lägga ett tunt lager som är antiinflammatoriskt. Det betyder att den skyddar mot bakterier och smuts, som i sin tur kan göra hyn illa.

Här kan du köpa den här ansiktskrämen

Ansiktstvätt

Pris: 92 kronor

Tycker du inte om att använda ansiktskrämer? Då kan den här ansiktstvätten från Dr. Organic vara precis det du letar efter. Den fungerar både för torr och oljig hy, eftersom den återfuktar och balsamerar huden. Använd den mellan tre och fyra gånger i veckan, så ska du se att dina bekymmer är ett minne blott.

Här kan du köpa den här ansiktskrämen

Bläddra bland hela utbudet för hudvård här