Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skinande rena fönster – med skrapa, dammsugare och duk

Äntligen ljusare tider! Men desto ljusare det blir, ju tydligare syns damm, smuts och skvätt i fönstren. Prova en batteridriven fönsterrengörare från Bosch – för ett snabbt och snyggt resultat!

Ute efter fler varianter av fönsterdammsugare? Kika in på Amazon 

Batteridriven fönsterrengörare från Bosch 

Jämför pris på Prisjakt:

Att tvätta fönster är lite som att borsta tänderna – nödvändigt men inte särskilt underhållande. Men liksom eltandborstar gör tandborstningen roligare, gör en batteridriven fönsterrengörare jobbet lättare. Som den här, från Bosch. 

Bosch batteridrivna fönsterrengörare ger fläckfria fönster på kortare tid och går att använda på hus,- och bilfönster, kakel och speglar. Den har en batteritid på 30 minuter – vilket innebär att du hinner tvätta cirka 35 fönster. Utöver detta är Bosch batteridrivna fönsterrengörare lätthanterlig, sladdlös, perfekt för trånga utrymmen samt klarar fler uppgifter med fler tillbehör. Så för snabb och bekväm rengöring av fönster – investera i denna batteridrivna fönsterrengörare från Bosch.

Fönsterdammsugare från Stark 

Det här är en batteridriven fönsterdammsugare som både suger upp smuts och torkar rent. Den är bland annat utrustad med sprayflaska, mikrofiberduk och förlängningshandtag – idealisk för enkel rengöring av släta ytor, till exempel  fönster, speglar och kakel. 

Fönsterskrapa från Viledas

Kan ej hitta produkten.

Viledas fönsterskrapa har en 2 in 1-funktion och består av en fönsterskrapa och en tvättdyna i mikrofiber. De olika delarna (skrapan och dynan) kan användas separat eller tillsammans för en snabb och enkel fönsterrengöring – med ett skinande resultat! 

Utdragbar fönsterskrapa från Amazon Basics 

Kan ej hitta produkten.

Den här fönsterskrapan är perfekt för rengöring av fönster inomhus och utomhus – och lämpar sig extra bra för större fönster tack vare ett utdragbart skaft. Den är dessutom utrustad med ett 180 graders roterande huvud vilket gör att skrapan kommer åt alla hörn och kanter. Den tar även bort den envisaste smutsen och överflödigt vatten tack vare mikrofiberduken på baksidan. 

Du hittar fler tillbehör för rengöring av fönster här

Läs mer:

Så enkelt målar du om hemma

5 sätt att hänga dina kläder