Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skippa julstressen – pimpa julgranen tidigt i år

Är julen mer förknippad med stress och press än julstämning och mys? Då är det dags att se över hur du förbereder dig inför jul. För julen är till för att njutas, inte bara när klockan slår midnatt efter julafton och du kan pusta ut. Nej, börja med allt i tid så kan du njuta resten av månaden. Ett av de bästa knepen för mindre julstress och mer julmys är att ta fram granen redan vid första eller andra advent.

Amazon.se räddar din jul, här finns allt du behöver från klappar till stakar 

Första ljuset i adventssljusstaken har tänts och stjärnorna lyser i varje fönster. En och annan saffransbulle har slunkit ner och jullåtarna går på repeat. Julafton kan trots det kännas en bit bort när jobbdagarna tickar på, men veckorna går fort och snart står du där dagen före dopparedagen och granen är ännu inte uppe och det sista du har tid för är att ta fram alla julgransdekorationer och rodda med hela familjen för att alla ska kunna få vara med och pynta årets gran.

Är det inte nu dags att kunna njuta lite själv av julpyntandet? Inte bara stressa för andras mys? Ta fram julgranen redan nu och börja pynta den ståtlig. På så vis slipper du fixa med det dagarna innan jul då du säkerligen har nog med annat att stå i, plus att du får njuta ännu längre av den vackra granen som lyser upp i december vintern.  Så fram med granen, glittret och julkulorna. Nu pimpar vi granen julfin.

Allt du behöver för den ståtligaste julgranen i stan

Konstgjord julgran 180 cm hög

En klassisk julgran för dig som inte orkar med ett golv fullt av barr. Dessutom behöver du inte vara ute och jaga efter en gran mitt i julstressen. Win win säger vi.

Julgransglitter i silver

Ingen gran är fulländad utan sitt glitter. Med detta silvriga glitter som är hela 2 meter långt kan det inte gå fel.

juldekorationer guld silver vit att hänga upp – plast julgransprydnad

Julgransspira i silver och glitter 

Klassisk och diskret julgransspira i silver. 32 cm hög. För dig som föredrar minimalism framför maximalism. 

Julgranskulor röda och vita 

30 stycken traditionella julgranskulor i rött och vitt som aldrig går ur tiden.

Konstgjord julgran med extra täta grenar

180 cm hög gran som är tillverkad i EU. Ger en extra lyxig känsla med dess täta grenar. Är lätt att montera och förvaringsväska medföljer.

Julgransbelysning från Konstsmide

Klassiska ljusslinga för julgranar från Konstsmide. Finns i flera modeller. Denna är i energiklass E. En ljusslinga som du kan ha flera jular framöver.

Julgransstjärna med LED-lampor 

Julgransstjärna med 18 små LED-lampor som lyser upp på toppen av den ståtliga granen. 24 x 22 cm i vitt med snöstruktur.

Vill du kanske smaska på ett par riktigt mumsiga saffransbullar medans du pyntar granen? Läs mer här

Här kan du även hitta och läsa om årets bästa juldekoration 

Fira jul i fjällen? Här är allt du behöver

Här kan ni spana in allt ni behöver till jul