Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skippa solsemestern på höstlovet – ta med familjen ut i naturen

Höstlovet är för många synonymt med halloween, fullproppade dagar med aktiviteter och kanske en all inclusive resa till Gran Canaria. Barn som firar att det äntligen är lov och föräldrar som är stressade över hur de ska få ihop ett roligt lov för hela familjen. Nu är det dags att skippa den stressen och istället ta med hela familjen ut i naturen. En hel värld väntar utanför er dörr, skippa flyget och dra på er vandringskängorna.

Amazon.se har ett brett sortiment av allt du behöver för friluftslivet 

Höstlovet närmar sig med stormsteg. Något som både kan vara stressande och förväntansfullt. Stressande för föräldrarna som inte hunnit planerat in några aktiviteter och hör om andras ”Gran-Canaria”- och ”Mallis”- resor , men förväntansfullt för de yngre som mest ser framemot en vecka utan läxor och måsten.

Men nu är det dags att sluta noja över andras planer om utlandsresor. För är det inte lite väl uttjatat med all inclusive resor, att såsa i solstolar och sätta sig på ett flyg så fort man får chansen? Att stressa bort för att få koppla av. Haka istället på friluftstrenden där du och din familj kan glömma tid och rum och bara vara för ett par dagar. Visst, ni kommer inte mötas av en uppdukad frukostbuffé, gratis glass och gassande sol. Däremot kommer ni få timmar av frisk luft, komma bort från vardagens puls och bara vara för ett par dagar.

Sverige är dessutom ett optimalt land för vandring. Du kan många gånger gå ut direkt från dörren och nå en vandringsled. Så packa ner stormköket,  klä på dig understället och snöra på dig och barnen vandringskängorna och upptäck skogens mångfald tillsammans och tanka ny energi samtidigt som ni får kvalitetstid tillsammans. Det slår vilken utlandsresa som helst.

Allt du behöver för äventyret i naturen

Stormkök, Optimus Crux Weekend

Pris: 794 kronor

Här kan du klicka hem stormköket

 

Gaspatron, Optimus

Pris: 72 kronor

Här kan du klicka hem gaspatronen

Vindskydd för patronkokare, Katadyn

Pris: 129 kronor

Vandringsryggsäck, Osprey

Pris: 1 454 kronor

Här kan du klicka hem ryggsäcken

Ryggsäck för barn, Fjällräven
Pris: 804 kronor

Köksredskap för vandringen, A/A

Pris: 225 kronor

Tält, Naturehike

Pris: 1 749 kronor

Här kan du klicka hem tältet

Terrängskor, Salomon

Pris: 1 806 kronor

Här kan du klicka hem skorna

Terrängskor, Salomon

Pris: 634 kronor

Här kan du klicka hem skorna

Gore-tex kängor för barn, Salewa 

Pris: 911 kronor

Här kan du klicka hem skorna

Frystorkad mat, Drytech
Pris: 126 kronor