Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skippa tvätten – därför ska du steama kläderna

Fräschare, färre veck och längre livslängd.
Ge dina kläder ett lyft med en smart steamer från Electrolux.
Electrolux Refine 700 är steamern som gör vad den lovar.

Hitta allt som underlättar i vardagen på Amazon.se

Electrolux Refine 700

Visste du att det varje år slängs en miljon ton textiler runtom på jorden? För Sverige är siffran åtta kilo per person. Ofta är plaggen varken trasiga eller oanvändbara, men har slitits snabbt helt i onödan. Ett typiskt exempel är att favorittröjan tvättats lite för många gånger – trots att den egentligen inte alls är smutsig.
Om du istället använt en steamer, som nyttjar het vattenånga, när tröjan känns lite ofräsch eller veckig hade materialets fiber skonats på ett helt annat sätt än när den slängs in i tvättmaskinen efter varje användning. Dessutom hade tröjan återfått fräschören på nolltid. 

Det finns idag många steamers på marknaden och det kan ge en riktig huvudbry att lyckas lista ut vilken som egentligen gör vad den lovar.

Electrolux Refine 700 är en populära modell bland många kunder och dessutom kostar den inte skjortan. En populär premiummodell med effekt upp till 1400W som garanterar hög ångproduktion, som inte bara gör din blus eller skjorta slät utan även ren. Ångan tar nämligen bort upp till 99,99% av bakterierna. Så fräscha upp din outfit mellan arbetspassen och middagen eller ge plaggen längst inne i garderoben en ny chans. Ångstrykning med Electrolux Refine 700 är ett snabbt och enkelt sätt att ge dina kläder nytt liv mellan tvättarna och arbetsdagen och festnatten. Steamern från Electrolux fungerar på såväl bomull, sidan och syntetiskt material. Borsten är speciellt designad för att även kunna tränga igenom tjockare tyger som denim. En skyddande handske medföljer varje steamer så du enkelt kan undvika den heta ångan.

Så börja ånga, för dig som ständigt måste vara på språng.

 

Två andra prisvärda steamers


Philips Steamer 3000

En behändig mellanprismodell med 1000W-maxeffekt. Eftersom den är relativt liten och hopfällbar passar den alldeles utmärkt på resan. Dödar 99,99% av bakterierna och 100% kvalster. Värms upp på endast 30 sekunder, vilket gör steamern redo att användas nästan direkt. Fungerar på alla strykbara material.

Tristar Steamer

Billigast i trion men gör jobbet med 1200W i maximal effekt. Tar 35 sekunder att värma upp och har även en automatisk avstängning när den inte används. Precis som konkurrenterna dödar den 99,99% av bakterierna. Två extraborstar för ömtåligare tyger medföljer. Finns även i en dyrare modell med effekt på 1600W.

Hitta fler steamers här

Läs mer:

Så gör du vårfint hemma – med ekologiska rengöringsmedel

Organisera ditt hem – förenkla vardagen med smarta lösningar