Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skjutsa barnen med cykeln – här är de säkraste vagnarna

Till förskolan, mataffären och hem.
Småbarn kan vara knepiga att få med sig överallt – speciellt i ett önskvärt tempo under en stressfylld vardag.
Där kommer cykelvagnen in i bilden.

Hitta all cykelutrustning som du behöver på Amazon.se

Alla föräldrar som lever ett småbarnsliv känner igen känslan: du vill effektivisera dig för att hinna med allt som står på schemat. Med en cykelvagn som du kopplar på din egen cykel tar du dig fram snabbt i vardagen med ditt barn som släptåg. Vägen till förskolan känns kortare än om du drar den lille i vagnen, eller om ni ska gå tillsammans hela vägen.

En annan parameter är väder och vind. Med hösten kommer kyla och regnet känns ruskigare – och då kan det vara extra skönt att slänga in sitt barn i en vagn som är regnskyddad.

Här tipsar vi om några cykelvagnar som är säkra att skjutsa ditt barn i.

Cykelvagn 30 kg, vidaXL
Pris: 1 779 kronor
Barn upp till 30 kilo kan åka i denna robusta vagn gjord av oxfordtyg och stålram. Komforten är inte bara anpassad för barnet, utan även för dig som ska släpa runt på det hela.

Läs mer om och köp vagnen på Amazon.se

Cykelvagn för två, Jlxl
Pris: 5 310 kronor
En modell som tillåter upp till två barn som passagerare och passar för dig som både vill jogga med vagnen eller cykla. Säkerheten är prioriterad med vimpel, åtta reflexer, en stabil stålram och såväl midjebälte som axelremmar.

Läs mer om och köp vagnen på Amazon.se

Cykelvagn, North 13.5 Roadster
Pris: 1 599 kronor
Som sportig förälder är denna vagn ett ypperligt val. Upp till två barn kan hänga med – antingen på din joggingtur eller när du väljer att ta cykeln. Vagnen är enkel, men samtidigt praktisk för dig som gör jobbet och trygg för barnen att färdas i.


Läs mer om och köp vagnen på Jollyroom.se

Cykelvagn, PRO Kids BikeTrailer
Pris: 2 315 kronor
Barn (två stycken), gosedjur och matkasse – ja, allt får plats i denna robusta vagn som du enkelt kopplar på din cykel eller monterar ner till en joggingvagn. Tvåsidiga plastfönster tillåter dina barn att bevittna miljön som omger färden till förskolan, mataffären eller lekparken.


Läs mer om och köp vagnen på Bikester.se

På Amazon.se kan du hitta fler cykeltillbehör