Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skönhet: Premiumprodukterna på Amazon

Att köpa hudvård, smink och hårprodukter på nätet har länge varit en självklarhet för många. Men vad som kanske inte är lika självklart för en del är utbudet av högklassiga märken på Amazon.

För att se hela utbudet av Amazons hudvårdsprodukter trycker du bara här

Amazon har länge varit känt för sitt rika sortiment till bra priser. Att beställa via tjänsten har varit en verklighet för stora delar av världen under lång tid – och i oktober förra året blev det även möjligt för oss i Sverige.

För skönhets- och hudvårdsälskare, som gärna läser på om nya produkter och testar sig fram för det allra bästa resultatet, har en helt ny värld öppnat sig. För på den populära sajten finns det en hel djungel av premiumprodukter att upptäcka.

Smink
Länge har den naturliga looken varit det som trendar, även kallat ”the no makeup-makeup”. Lagom är bäst är den melodi som kanske beskrivit stilen allra bäst, men till fest kan man alltid bryta av med en färgglad läpp eller en uppfriskande eyeliner som får ögonen att hamna i fokus. Märken som Christian Dior, Chanel och Guerlain är några av favoriterna i den här kategorin.

Här kan du köpa läppstift från Dior


Dior Rouge Couture Colour Lipstick
Pris: 388 kronor

Kör klassisk eyeliner från Chanel här

Chanel Eyeliner
Pris: 452 kronor
 

Dofter
En riktigt god parfym blir aldrig omodernt. Precis som varje sommar så blir lättare, blommigare dofter populära medan de gärna får bli lite mer intensiva när hösten och vintern kommer. Gucci, Chloé och Yves Saint Laurent är självklarheter när det kommer till just doft.

Här kan du köpa parfymen Black Opium från Yves Saint Laurent

Black Opium från Yves Saint Laurent
Pris: 428 kronor

Här hittar du doften Flora Gardenia signerad Gucci

Gucci Flora Gardenia
Pris: 982 kronor

Hudvård
Känslan att få använda riktigt lyxiga produkter under sin morgon- och kvällsrutin är något av det bästa. Fina förpackningar som gärna får vara framme i badrummet och innehåll som ger bevisad effekt. Estée Lauder, Lancôme och Aesop är bara några av märkena som gärna får visas upp i vilket hem som helst.

Köp dagkräm från Estée Lauder här

Estée Lauder Day Wear
Pris: 431 kronor

Här hittar du ansiktstoner från Lancôme

Lancôme Makeup Remover
Pris: 387 kronor

Vill du se ett bredare utbud av hudvårdsprodukter – klicka då här