Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skönhetsprodukterna du inte visste att du behövde

Vilken är din go-to skönhetsprodukt?
Många av oss håller kvar i gamla hudvårdsprodukter av ren vana.
Varför inte kliva ur din comfort zone och prova något nytt?
Här är skönhetsprodukterna du inte visste att du behövde.

Du hittar allt inom skönhet och hudvård på Amazon 

Att kliva utanför sin comfort zone när det kommer till hudvård är svårt. Kanske har du använt samma ansiktskräm i flera år. Kanske har du haft samma nyans på läpparna sen du började sminka dig. Men fear not! Vi har browsat marknaden och hittat sex skönhetsprodukter som du inte visste att du behövde – allt från Coca Cola-läppsyl till pigmentreducerande nattkräm. 

Här är sex beauty-produkter – att lägga till i din hudvårdsrutin 

Bebe rengöringsservetter

Rengöringsservetter är ett måste i badrumsskåpet. Det är ett snabbt och smidigt sätt att tvätta bort envist smink. Bebes rengöringsservetter har framför allt två funktioner: de ger vård och fukt till huden samtidigt som de rengör ansikte, hals och ögon. Det är ett skonsamt sätt att tvätta bort smink och rengöringsservetterna passar även dig med torr och känslig hy. 

Här kan du köpa Bebe Rengöringsservett

NIVEA Luminous630 Anti Dark-Spot Night Cream 

Är du ute efter ett skonsamt sätt att behandla pigmentfläckar? Oavsett om de har uppkommit av sol, åldrande eller hormonella faktorer finns det en nattkräm som både reducerar befintlig pigmentering och förhindrar att de dyker upp igen. NIVEA Luminous630 Anti Dark-Spot Night Cream innehåller den patenterade ingrediensen LUMINOUS630® och är berikad med cellaktiverande (in vitro) hyaluronsyra. Vid regelbunden användning kommer dina pigmentfläckar minska i styrka och storlek – nattkrämen återuppbygger och stärker huden under natten vilket och du bör märka skillnad redan efter fyra veckors användning.

Här kan du köpa NIVEA Luminous630 Anti Dark-Spot Night Cream

KIKO Milano UNLIMITED DOUBLE TOUCH LIPSTICK KIT

Ett av de enklaste sätten att få in mer färg i vardagen är att måla läpparna. Och varför inte köra på olika nyanser? Olika gloss? Unlimited Double Touch Lipstick Kit från KIKO Milano innehåller allt du behöver för att sätta färg på läpparna. Börja med att applicera den så kallade basfärgen, vänta en minut tills det har torkat, och därefter stryker du på glosset.

Här kan du köpa KIKO Milano UNLIMITED DOUBLE TOUCH LIPSTICK KIT

Lip Smacker Coca Cola

Glöm allt vad dyra och lyxiga skönhetsprodukter heter – Lip Smacker Coca Cola tar dig tillbaka i tiden och utstrålar sköna retro vibes, härliga sommardagar och uppfriskande drinkar. Läppbalsamen är lätta att applicera, håller dina läppar återfuktade och doftar underbart.

Här kan du köpa Lip Smacker Coca Cola

L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissanse Midnight Serum 

Ett annat viktigt inslag i din hudvårdsrutin är serum. Om du har som mål att se yngre, klarare och strålande ut i huden, är L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissanse Midnight Serum något för dig. Det innehåller bland annat neohesperidin och E-vitamin som skyddar och återupplivar huden vilket ger ett återfuktat, utvilat och med tiden fastare resultat.  

Här kan du köpa L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renaissanse Midnight Serum 

Babor HSR Lifting Eye Cream

När tröttheten – och åldern – gör sig påmind runt ögonen finns det vissa medel att ta till. Och med medel menar vi till exempel Babor HSR Lifting Eye Cream, aka “the anti-wrinkle expert”. Babors ögonkräm funkar mot alla typer av linjer och rynkor. Den innehåller bland annat naturlig glykosid, havsvatten och algin vilket dämpar påsar och mörka ringar, slätar ut huden och ger hela ögonpartiet ett lyft. 

Här kan du köpa Babor HSR Lifting Eye Cream

Läs mer: 

DIY – Skönhetsfix som du kan göra hemma

Rulla bort nattens puffighet med rosenkvart