Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Skydda din pälskling – med skor för den fyrbenta

Vintrarna i Sverige kännetecknas alltid av idel kyla, följt av kraftiga perioder av snö, följt av plusgrader, som sedan avslutas med en ständigt snurrande loop av alla tre karaktärsdrag. Det säger sig självt att det är viktigt att skydda hunden från kylan.

Vill du bläddra själv bland ett av världens största utbud för djurägare?

När det är kallt ute blir marken kall, så enkelt är det. Det blir den för dig, och naturligtvis även för din fyrbenta vän. Det kanske låter som enkel matematik, men de allra flesta hund- och kattägare låter ändå bli att utrusta sin familjemedlem med rätt kläder.

Läs mer: Vandra även i vinter – förbered dig med rätt utrustning

Då graderna letar sig söder om 0°C och det är som allra kallast är det extra viktigt att du sätter på skor på tassarna på din fyrbenta vän, men det gör du kanske redan? Om inte så kommer du nog börja efter du sett de här produkterna.

Vattentäta hundskor från Namsan

Tillverkade av högkvalitativt nylontyg som är både hållbart och smutsavvisande. Innerfodret är dessutom skapat i en varm flanell som skyddar din hunds tassar från att frysa. Den här modellen lämpar sig bra för alla hundar, men i synnerhet också för de med fotskador eller för de som är gamla.

Här kan du köpa de här vattentäta hundskorna

Halkfria hundskor från Dociote

De här skorna passar dig som vill att din hund inte ska halka när det är halt utomhus. Självklart håller de också tassarna varma när det blir kallt.

Här kan du köpa de här halkfria hundskorna

Hundskor med reflex

Synonymt med svensk vinter är mörkret. Kyla och mörker är som ler och långhalm. Man får inte det ena utan det andra här i Sverige. Se därför till att din hund syns med de här skorna i reflextyg.

Här kan du köpa de här hundskorna i reflextyg

Hittar du inte vad du söker – bläddra bland ett bredare utbud här