Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Slipp slitna kläder – investera i en noppborttagare

Finns det något tråkigare än att se sina favoritkläder gå förlorade till följd av noppor? Men det går faktiskt att rädda sådana plagg. Med en noppborttagare förlänger du livet på dina älskade klädesplagg samtidigt som du minskar din konsumtion.

Du hittar ett stort utbud av noppborttagare på Amazon

Hur många av oss har inte suttit och plockat noppor i ett desperat försök att rädda en favorittröja? Dessvärre är det ett oändligt arbete som ofta slutar med att det dyker upp flera noppor efter nästa tvätt. Suck. Och visst är det surt att behöva slänga kläder vars enda defekt är ludd? Det är både slöseri med pengar och resurser. Men för att kunna förlänga livet på dina älskade kläder behöver du en noppborttagare.

Det här är de fem bästa!

Philips Fabric Shaver

Amazons bästsäljande noppborttagare är Philips Fabric Shaver och den ger bokstavligen dina kläder nytt liv. Philips noppborttagare tar enkelt och smidigt bort noppor och ludd på både kläder och filtar och ger de ett nytt fräscht utseende. Just den här noppborttagaren har ett justerbart blad, eller rättare sagt ett skydd, vilket gör att den också går att använda på ömtåliga material. Så istället för att vinka adjö till luddiga plagg, välkomna hem en noppborttagare!

SEVERIN Noppborttagare 

Kan ej hitta produkten.

Nummer två på Amazons topplista över noppborttagare är den här från märket SEVERIN. Det är en batteridriven noppborttagare för skonsam borttagning av ludd och utstående fibrer på kläder och andra textilier. Den har en kompakt design för praktisk användning och en avtagbar luddbehållare – SEVERIN Noppborttagare gör det enkelt att ta hand om dina kläder. 

Luddborttagare med dubbla huvuden från Liphier

Det är dubbelt upp med denna luddborttagare från Liphier som är utrustad med två huvuden istället för ett. Det innebär att den är både effektivare och noggrannare. Liphier Luddborttagare går att använda på kläder, filtar, mattor, kuddar och sängkläder och det går både att ställa in hastighet och hålstorlek beroende på vilken textil du ska använda den på. Så om du är ute efter luddborttagare som förlänger livet på mer än bara klädesplagg, är detta valet för dig. 

Solac Luddborttagare

Från dubbla huvuden till strykjärns-design. Den här luddborttagaren från Solac är utrustad med ett handtag likt ett strykjärn vilket gör den lätt och smidig att använda. Solac luddborttagare är kraftfull och noggrann och tar effektivt bort ludd och noppor från dina kläder och gör de som nya igen. 

Gleener Ultimat Noppborttagare

Sist ut har vi en manuell noppborttagare, det vill säga en noppborttagare som varken går på el eller batteri. Gleener Ultimat Noppborttagare tar snabbt och försiktigt bort noppor, ludd och päls från kläder och möbler. Den har tre utbytbara blad som är anpassade efter olika typer av material, vilket gör att den går att använda på i stort sett alla slags tyger. Så om du har som mål att spara pengar, tid och värna om miljön – välj Gleener Ultimat Noppborttagare. 

Du hittar hela topplistan på noppborttagare här

Läs mer:

Athleisure wear – trenden som är här för att stanna

Här är listan på saker du inte visste att du ville ha