Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Slipp spruckna hälar – så gör du

Är du trött på att trilskas med nariga, torra eller spruckna fötter? Då har du kommit helt rätt, för vi vet hur du hanterar dem. Efter den här artikeln kommer du känna dig betydligt bekvämare med att gå barfota.

Bläddra bland hela utbudet genom att klicka här

I de allra flesta fall rör det sig snarare om okunskap än en omöjlig hud. För faktum är att du inte behöver ha torr och narig hud eller spruckna hälar. Det finns nästan alltid medel som råder bot på alla dessa fenomen, vi lovar!

Men att veta exakt vilka produkter du ska köpa är inte lätt. För det är inte ovanligt att det skiljer sig åt från person till person, vilket försvårar allt en aning. Lyckligtvis finns det tumregler som stämmer in på nästan alla – och de kommer vi gå igenom idag. Efter du läst den här artikeln kommer du aldrig behöva tänka på torr, narig eller sprucken hud. Se bara till att följa råden till punkt och pricka. Det är viktigt att inte hoppa över något steg. Så se på den här artikeln som din guide på väg mot vackra och välmående fötter.

Det här är produkterna du vill ha för att slippa tråkiga fötter

 

Fothyvel

Pris: 54 kronor

När fötterna varit uttorkade länge blir huden torr, och då spricker den. Ett vanligt misstag är att man då börjar smörja in. Visst förbättrar det situationen, men det löser inte problemet på djupet. I många fall är det nämligen bäst om du först hyvlar bort den stenhårda huden längs med hälen. Fothyveln fungerar precis lika bra på liktornar och förhårdnader omkring tårna – och den gör inte ont!

Här kan du köpa den här produkten

Elektrisk fotfil

Pris: 250 kronor

Om fothyveln är den mest effektiva produkten, avsedd för ordentligt torr och hård hud, är fotfilen den näst mest effektiva. Se på den som din standardprodukt för att grooma fötterna på månatlig basis. Dessutom är det otroligt skönt att investera i en elektrisk fotfil, som underlättar för dig medan du kurerar dina fötter. Vi garanterar att om du kontinuerligt ser över hur dina fötter faktiskt ser ut, så kommer du slippa använda fothyveln.

Här kan du köpa den här produkten

Rasp för fötter

Pris: 111 kronor

Se på den här raspen som ett verktyg att använda när fothyveln inte behövs och den elektriska fotfilen inte känns tillräckligt kraftfull. En rasp fungerar utmärkt på den hårda huden som inte behöver angripas med en hyvel. Vi rekommenderar att prova dig fram, för att känna efter vilket verktyg du trivs bäst med. En rasp är ett traditionellt, men mycket populärt alternativ för män och kvinnor med förhårdnader.

Här kan du köpa den här produkten

Fotlotion (sleeping mask)

Pris: 115 kronor

När förhårdnader inte längre finns på fötterna rekommenderar vi att du smörjer in fötterna med den här organiskt tillverkade fotkrämen. Hur du använder den? Jo, du smörjer in fötterna när du lägger dig och kryper in under täcket. Krämen, i kombination med värmen, kommer se till att dina fötter kurerar hela natten. Det här är att skicka sina fötter på spa över natten.

Här kan du köpa den här produkten

Startpaket för bättre fothälsa

Pris: 138 kronor

I det här paketet får du allt du kan tänkas behöva för att påbörja din förvandling. Ingen produkt är enastående, men tillsammans skapar de förutsättningar för att din fothälsa ska förbättras markant. Se bara till att använda de varsamt. Att stressa försämrar nästan alltid resultatet. Se därför till att använda produkterna när du har tid på dig.

Här kan du köpa den här produkten

Se hela utbudet för hudvård här