Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Slipp stressen – gör klart julhandeln tidigt i år

Att planera och utföra sysslan att handla julklappar kan både vara underbart och oändligt stressigt på samma gång. Hur det blir beror egentligen bara på när du börjar och hur du gör det. För det är så mycket mysigare att sakta bläddra bland utbudet. I synnerhet när allt är samlat på en och samma plats. Tänk er ett köpcentrum, fast bara tusen gånger större.

Den stora fördelen med att ha allting samlat på en plats är att du slipper både stress och oro, eftersom utbudet är både stort och prisvänligt. I denna artikel har vi valt att fokusera på några av våra favoriter, som verkligen kan vara värda att spana in inför detta års julhandel. Se på det här som en liten julgåva i sig.

Det här är våra varmaste rekommendationer inför årets julhandel

Nintendo Switch
Pris: 2950 kronor
Få saker slår ett riktigt bra spel. Att stänga ute världen och omslutas av spelets alla regler och lagar. Det är otroligt. Just därför är en lätt spelkonsol en så fantastisk present att ge som julklapp, för faktum är att många spelar. Det är avkopplande, håller du inte med?

Här kan du köpa den här produkten

Philips Wake-Up Light
Pris: 772 kronor
Du vet de dagar då du vaknar upp av dig själv och solen strålar utanför fönstret? Det brukar vara starten på bra dagar, eller hur? Med den här ljus-väckarklockan är det din vardag. För du ställer bara in den på den tiden du vill vakna och så tar den här hand om resten – med naturligt ljus.

Här kan du köpa den här produkten

Ljusstake, Georg Jensen
Pris: 819 kronor
Här kommer en elegant ljusstake från danska toppmärket Georg Jensen. Det här är en klassiker och den kommer, med hundra procents säkerhet, pryda många svenska hem i flera decennier till. Det här är en julklapp för alla stilintresserade personer.

Här kan du köpa den här produkten

Presentkort
Pris: 1-10 000 kronor
When in doubt, kan du alltid luta dig tillbaka och klicka hem ett presentkort. För om presentkortet leder till en plats som råkar vara en av världens största marknadsplatser kommer mottagaren helt säkert hitta något som den gillar. Det är så nära garanti man kan komma.

Här kan du köpa den här produkten

Brusreducerande hörlurar, Bose 700
Pris: 2788 kronor
Stäng ute trafiken, surr från kollegor eller klasskamrater med Bose 700 – kanske världens just nu bästa hörlurar. Om inte det här landar bra hos mottagaren vet vi inte någonting längre, för det här är en fantastisk produkt med en svårslagen kvalitet.

Här kan du köpa den här produkten

Vill du hellre bläddra själv bland produkterna – klicka då här