Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Smarta prylen – håller koll när barnen sover

Alltid redo om barnet vaknar eller om något händer.
Babymonitorn är varje förälders förlängda arm i sovrummet.
Här är tre modeller med kamera – i olika prisklasser.

Hitta allt till småbarnsåren här

Idag finns en uppsjö av babymonitors på marknaden i olika prisklasser, med eller utan kamera och vissa kan du koppla upp till mobilen. Oavsett vilken variant du väljer ger babymonitorn dig koll på barnet även när du rör dig i andra delar av hemmet. Nedan listar vi tre populära modeller, där kamera ingår.

Premium: Philips Avent ‎SCD923/26

Philips Avent är en av Amazons storsäljare inom segmentet. En riktig premium-modell med HD-kvalitet på kameran, mörkerseende och digital zoom. Föräldraenheten har en räckvidd på upp till 400 meter och batteriet klarar upp till 12 timmar utan laddning. Det går även att spela in och spela upp egna vaggvisor och prata med barnet. Går även att koppla ihop med en app.

Mellan: ‎YOO Moov A014417

YOO Moov har höga betyg hos Amazons användare, 4,1 av 5 stjärnor. Modellens stora fördel är kameran som går att vrida i 360 grader och 180 grader uppåt och neråt, rörelserna är helt tysta. Räckvidden på föräldraenheten är 300 meter. Det går att spela upp fem olika vaggvisor och prata med barnet via föräldraenheten. Kameran har förstås nattläge.

Budget: HelloBaby HB66

HelloBaby är en billigare modell som snittar 4,3 stjärnor av 5 hos Amazon-kunderna. Har en räckvidd på upp till 300 meter mellan kamera och föräldraenhet, vars LCD-skärm är 3,2 tum. Kameran går att vrida 355 grader horisontellt samt 120 grader vertikalt. Den har även nattläge, tvåvägsljud, åtta vaggvisor och mäter även temperaturen i rummet.

Kan ej hitta produkten.Hitta fler babymonitors här

Läs mer:

Få in hjärngympan i leken

Listan med måsten att packa i BB-väskan