Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Smarta underkläder att bära under festplaggen

Underkläderna är minst lika viktiga som resterande av garderoben. Ändå är vi många som glömmer att investera i smarta underkläder.
Här är plaggen du bär under dina festplagg som slätar ut och lyfter utan att synas.

Amazon.se har ett brett sortiment av mode

Du provar plagg efter plagg hemma inför den stundande festen eller det viktiga mötet men inget blir helt bra. Antingen är det ett bh-band som sticker fram eller så lyser trosorna igenom dina vita skira byxor. Du har inhandlat plaggen, men glömt det viktigaste av allt: det du bär under. För utan en bra grund fallerar hela outfiten. Investera i underkläder som slätar ut, bh:ar som kan anpassas efter skurningen på plagget och trosor som är som ett andra skinn.

Slipp kampen framför spegeln med plagg efter plagg som inte vill sitta bra och få en smartare garderob. För underkläderna har sitt namn av en anledning, inte bara för att bära under utan även göra under. För en stil som osar lyx och klass.

 

Underkläderna som gör under

 

Triumph True Shape Sens BSW Bodysuit

En body perfekt att bära under den där tighta klänningen eller byxdressen. Slätar ut huden och ger din byst ett lyft. För att vara du men framhäva dina bästa drag. Slå på din charm och kvällen är din.

Så här säger en kund om bodyn: ” Underbar body. Som ett andra skinn. Bh:n ger stöd och är samtidigt så skön på. Den håller varsamt in utan att ge skav eller onödigt tryck”

Spanx kvinnor Higher Power Panties 

Ett par trosor med högmidja som formar och slätar till för att få fram just din unika figur. Perfekt att bära såväl som under kostymbyxorna på jobbet som fredagsstassen på afterwork. Eller varför inte under din aftonklänning på den glamourösa nyårsfesten? Ni hör ju, en trosa till precis alla tillfällen. Trots trosan funktion så tummar den inte på din rörelsefrihet, gone are the days då fin var lika med pin.

Ultimate Plunge Wonderbra

Problem att hitta en bh som passar den där djupa v-ringningen på din favoritklänning? Då är denna genialiska bh din riddare i nöden. Bh:n är nämligen anpassad i skurningen efter den djupaste av alla v-ringningar samtidigt som den lyfter och formar dina bröst. Remmarna kan anpassas och korsas i ryggen. Bygel i mittkanten ger ett säkert grepp.

Axelbandslös-bh Wonderbra

När axelbandslösa bh:ar kom till jorden var vi många som sjöng ”halleluja”. Tonen höjdes rejält i sången när bh:n inte heller tummade på stödet till våra härliga bröst. Med denna bh kan vi rocka alla axelbandslösa klänningar och toppar, utan att riskera en tutt-flash eller två.

Trosor utan sömmar

Dags att dra fram de tighta byxorna eller den skira kjolen? Då är ett par trosor utan sömmar ett måste för dig. Döljer de intima delarna utan att synas. Hejdå troskanter som är synliga under byxorna och hej otroliga outfit.

Här kan du spana in fler underkläder med smarta lösningar

Läs mer:

Accessoarerna som kirrar feststilen 

Nyår 2021: Så fixar du looken