Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Söta skor – för de minsta av tår

Att vara förälder är inte alltid en dans på rosor. I många fall är det raka motsatsen. Men en fantastisk aspekt av att vara förälder är att du får klä dina barn. Det är du - och bara du - som får välja ut vilka söta skor dina barn ska ha på sig.

Bläddra bland ett stort utbud av babyprylar på Amazon.se

Du vet hur det är. Man ska jobba, handla, laga mat, tvätta, diska, köra ett äldre barn till träningen och sen också hinna handla nya kläder åt den som växer mest. Det är en enorm press att vara förälder. Kan man då, på något sätt, underlätta föräldraskapet är det välkommet.

Idag finns det oändliga alternativ – både online och i fysisk butik. Naturligtvis kan du bläddra igenom hela utbudet själv, men vi tänker att det ibland kan vara skönt att slippa ta sig igenom hela sida efter sida av barnkläder. För egentligen vill du väl göra något annat när du väl är ledig. I den här artikeln vill vi hjälpa dig hitta de sötaste skorna till din bebis just nu.

Här listar vi 5 modeller som kommer göra succé på dagis

Superga 2750

Pris: 287 kronor

Klart din bebis ska se bra ut. Det är väl inget snack? Med Supergas ikoniska modell 2750 kommer din bebis vara snyggast på dagis. Föredrar du skorna i en annan färg? Då är det värt att känna till att de också finns tillgängliga i marinblå och gula. 

Här kan du köpa de här skorna

Havaianas unisex

Pris: 127 kronor

Ska ni spendera dagen på stranden eller planerar för att sticka utomlands snart? Då är ett par Havainas nästan ett måste, håller du inte med? Det är praktiskt, enkelt och väldigt sött.

Här kan du köpa de här skorna

Sterntaler

Pris: 315 kronor

För den som gärna vill vara ute i god tid inför hösten och vintern kan dessa skor från Sterntaler vara precis rätt. De är utrustade med värmande insida och kardborreband, så att du kan krama åt anklarna på barnet. Det gör att kyla och fukt stängs ute. En fin skomodell helt enkelt – och såklart är de också varma och mysiga!

Här kan du köpa de här skorna

Adidas Superstar

Pris: 422 kronor

Superstar är modellen som blev kultförklarad när den lanserades. Idag är det en ikon bland sneakers. Hur gulligt vore det inte om din bebis rullade in i barnvagnen med ett par Adidas Originals Superstar på fötterna? Mycket gulligt, säger vi.

Här kan du köpa de här skorna

Charanga

Pris: 165 kronor

Med de här skorna ser du till att omhulda ditt barn på riktigt, eftersom det kabelstickade tyget värmer fötterna – utan att för den sakens skull vara stickigt. Snarare tvärtom. Det är lent.

Här kan du köpa de här skorna

Vill du titta på andra babyprodukter?