Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Sov bättre med nya sängkläder

När köpte du nya sängkläder senast? För de flesta är det nog en fråga man helst undviker att svara helt ärligt på, eftersom sanningen svider en aning. Men det är inte bara lite pinsamt utan det är faktiskt också illavarslande för din sömn. Sängkläder behöver bytas ut med jämna mellanrum - därför kommer vi här göra dig en tjänst genom att gå igenom de bästa sängkläderna just nu.

Hela utbudet av sängtillbehör hittar du på amazon.se

Råkar du vara en av dem som ofta glömmer bort att sängkläder, liksom andra tyger och plagg, behöver bytas ut då och då? Oroa dig inte. Du är inte ensam. Faktum är att de flesta svenskar byter sängkläder alldeles för sällan. Tänk på det själv – du sover varje natt i dina sängkläder och tvättar dem efter en vecka. Hur fräscht är det i längden?

Visar det sig att du faktiskt tillhör den ringa skara som med jämna mellanrum byter ut dina lakan och örngott? Då fyller den här artikeln ändå sin funktion, eftersom den då fungerar som välbehövlig inspiration.

Börjar det bli dags för dig att göra dig av med dina 10 år gamla sängkläder? Då kommer här våra bästa tips på vilka sängkläder du bör titta närmare på inför hösten

Påslakanset, Pizuna

Pris: 429 kronor (nu 50 % rabatt)

Finns det något som slår att krypa ned i nystrukna vita lakan? Det är något alldeles speciellt med det. I synnerhet när de vita påslakansettet håller hög nivå, rent kvalitetsmässigt. Att ett påslakanset med tillhörande örngott från Pizuna är tillgängligt på så här bra pris är sällsynt. Det här är värt att slå till på.

Här kan du köpa den här produkten

Påslakanset, Catherine Lansfield

Pris: 485 kronor

Påslakan ska vara lättskötta, otroligt bekväma och kräva minimal strykning. Eller håller du inte med? Det här paketet prickar av varje box. Denna uppsättning från Catherine Lansfield innehåller ett påslakan med 2 matchande örngott. Dessutom kan du – om du vill – köpa till en matchande kudde.

Här kan du köpa den här produkten

Påslakanset, Sleepdown

Pris: 287 kronor

Den här modellen från Sleepdown passar alla som vill ha lite mer uttryck på sina sängkläder, utan att för den sakens skull vilja ha skrikiga påslakan. Det här är sängkläder som är perfekta för studenten, tonåren eller föräldern. Ett mångsidigt mjukt bomullsset.

Här kan du köpa den här produkten

Påslakanset, Jerry Fabrics

Pris: 281 kronor

Tycker du om Musse Pigg? Då måste du såklart kitta upp ditt barns sovrum med Musse Pigg-sängkläder. Det är bara så gulligt. Storleken på sängkläderna är 140×200 cm och passar en normalstor säng. Vi vill slå ett slag för det här gulliga påslakan-settet.

Här kan du köpa den här produkten

Hela utbudet av sängtillbehör hittar du på amazon.se