Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Spana in nageltrenderna för våren 2022

Våren gör entré och så även vårens trender.
När det kommer till manikyrtrender kommer vi fortsätta på höstens spår med grafiska naglar, men även naturligt korta naglar gör entré.
Något som säkerligen många med mig hurrar för.

Hitta allt till din hemmasalong på Amazon.se

UV-lampa för nagelsalongen i hemmet

Vår innebär inte bara nytt hår, nytt flow och härliga outfits. Även din svassiga klor ska piffas, och vem blir inte lite lyckligare av att kolla ner på ett par händer med sprudlande färger?

För gone are the days när naglarna ska vara i de mörkaste av kulörer, nu är manikyrmodet lekfullt.

Modemagasinet ELLE har listat årets nageltrender och det är ett brett spektrum av trender, något för allt och alla.

Dessutom kan alla vårens trender göras både hemma som på salong.

Vill du ha salongsnaglar hemma så är det tid att införskaffa en UV- nagellampa. Med en uv-nagellampa kan du få till en riktig manikyr då ljuset härdar nagellacket så att det torkar snabbt och håller sig länge. Optimalt för gellack.

Skillnaden mellan vanligt nagellack och gellack är är att gellack är ett semipermanent gelé-lack som ger naglarna glans och som håller i upp till fyra veckor.

 Lacket härdas i en UV-lampa alternativt led-lampa. Gellack fäster lika bra på naturliga naglar som på lösnaglar i akryl eller gelé.

Ett vanligt nagellack håller inte lika bra som gellack och behöver inte härdas under en UV-lampa, fördelen är att det är smidigt att byta färg och form när du vill men nackdelen är att det fina resultatet inte håller lika länge.

 

Vårens nageltrender 2022

 

Grafisk design

Foto: Pinterest

 

Tunna linjer, små prickar, linjer i olika storlekar eller böljande mönster. Trenden där en enkel bas pryds av grafiska linjer håller sig kvar även i vår. Ingen färg eller form är i stort sett fel. Allt sitter i detaljerna. I vår handlar det om starka färger, kontraster och snygga missmatcher.  Färger som annars är bannade att matcha är nu så rätt man kan komma, som grönt och blått och rosa och rött.

 

AIMEILI 6 st Penslar för nagelkonst

 

Flera nyanser på naglarna

 

Foto: Pinterest

Om du inte vill krångla till det allt för mycket så är denna trend helt rätt för dig. Inget pill eller kladd med penslar behövs här, bara en drös med nagellack i olika färger. Istället för att hålla dig till en nyans på naglarna kan du leka fritt. Om det så är att du föredrar 50 nyanser av blått eller om du vill ha naglar som påminner om alla strålande färger som kommer med våren och  blommorna som snart slår ut – båda är lika trendsäkra.

 

AIMEILI Gelnagellack 12 färger 

 

Fransk manikyr med en twist

Foto: Pinterest

Gone are the days with faded nails. Nu lämnar vi plats åt den ljuva, klassiska, franska manikyren. Eller ja, givetvis med en modern twist såklart. Hello 2022 liksom.

I vår ser vi allt från tunt målade tippar till en fransk manikyr där ena fingret täcks av färg. Böljande mönster börjar även smyga sig in på den franska manikyren. Snyggt, vågat , klassiskt och riktigt stilrent på samma gång.

Gelnagellack i flera färger

Kan ej hitta produkten.

 

Korta och naturliga naglar

Foto: Pinterest

Klappar inte ditt hjärta extra för färg och form så är denna trend helt rätt för dig. Dessutom är det en trend för alla oss som sätter bekvämlighet och funktion först. Här är det inte långa klor som gäller, utan att hålla naglarna korta och naturliga där glans och vård står i fokus. Enkelt, behändigt och oerhört elegant.

 

Essie nagellack nr 504 

Essie topplack

 

Ljuslila naglar

Foto: Pinterest

Pastell lila är en av vårens stora färger som vi ser inom både mode och skönhet. Inom skönhet vill vi både ha lila ögonskugga, lila läppar och såklart – lila naglar. Vi kan helt enkelt inte få nog av den härliga pastellen.

Likt de övriga trenderna inom naglar, ser vi alla möjliga varianter på trenden. Allt ifrån enfärgade manikyrer till grafiska linjer, en blandning av nyanser – givetvis alltid med massor av glans och med välvårdade naglar som bas.

Essie nagellack nr 190

Hitta fler roliga nagellack här

Läs mer:

Budget varianten på Dyson – och två andra produkter som ger dig svallet 

Dofta gott: Parfymerna du inte får missa