Hela denna sida är en ANNONS från Amazon

Spelen du behöver för en lyckad förfest

En festkväll utan förfest räknas inte som en festkväll.
Och en förfest utan spel är ingen riktig förfest.
Vi har listat de roligaste spelen för en fartfylld förfest, från dryckesspel till att testa deltagarnas allmänbildning. Skäm ut dig eller briljera.

Hitta dina favoriter inom sällskapsspel på Amazon.se

Glöm snurra flaskan, sanning och konsekvens eller torra kortspel. I dag finns det flera valmöjligheter med ett växande utbud av spel som tar förfesten till nya höjder. Spel är ett givet inslag på förfesten då det kan lätta på stämningen, öppna upp för konversationer och ta fram människors bästa, och värsta, sidor. I en del spel ingår även en shot eller två. Glöm kallpratet med din bästa väns väns bekanta vän och säg hej till era innersta hemligheter, fördomar och pinsamheter men också hur er allmänbildning sätts på prov inför nya bekantskaper.

Med dessa spel sätter ni tonen för hela kvällen. Skratt och skämskudde utlovas, likväl som en förfest att minnas.

7 spel för en förfest fylld med skratt och pinsamma erkännanden 

What Do You Meme, What Do You Meme
Pris: 299 kronor
Brukar du och din vän roa er med att skicka memes med hög igenkänningsfaktor till varandra? Nu kan ni isåfall briljera med era memesskills inför kompisgänget med detta spel där du ska passa ihop ett citat med en bild. Är du festens memequeen eller memeking? Upp till bevis.

Här kan du klicka hem spelet

Do or Drink, Do or Drink
Pris:
299 kronor
Med detta spel tas ni tillbaka till tonårsfesterna där sanning och konsekvens var en självklar del av festen. Med detta spel är det enbart konsekvens som gäller, där du antingen antar utmaning eller får ta en eller flera shots.

Här kan du klicka hem spelet

Före eller efter?, Kylskåpspoesi
Pris:
199 kronor
Vill ni mjukstarta kvällen över ett glas vin och ost-och charkbricka är detta spelet för er. Här får ni testa era historiekunskaper och tidsuppfattning, för dök Kalles kaviar upp i butikerna före eller efter att julbocken i Gävle brann första gången?

Här kan du klicka hem spelet

Vem i rummet?, Who in the room?
Pris:
166 kronor
Som pekleken men i en ny tappning. Ett påstående läses upp och ni ska peka på den som det stämmer bäst in på. Skratt utlovas, och kanske en och annan diskussion.

Här kan du klicka hem spelet

Idiotkunskap, Kylskåpspoesi
Pris:
189 kronor
Är du vännen som alltid sitter inne på så kallad “onödig fakta” men aldrig kan svara på hur många OS guld Sverige tog i senaste OS eller hur många svenskar som fått ett nobelpris? Då är detta spelet för dig. Där kan du briljera med din idiotkunskap om vilken dag som är den absolut vanligaste dagen att ha sex på, eller om det går att tatuera tungan.

Här kan du klicka hem spelet

Sanning eller skitsnack, Kylskåpspoesi
Pris:
199 kronor
Med detta spel får ni sätta er källkritik på prov. Har ni gått på de olika sägnerna och är vissa saker trots allt sanna hur osannolikt det än låter? För kan det verkligen vara sant att Elvis vägde lika mycket som tre Britney Spears när han dog? Att gifta män ger mer dricks på restaurang än män som är singlar? Och var Saddam Hussein verkligen ett stort fan av ABBA? Sanning eller skitsnack? Det är precis vad det här spelet handlar om!

Här kan du klicka hem spelet

Jag har en kompis som…, Kylskåpspoesi
Pris:
199 kronor
På korten finns flera påstående om att “ Jag har en kompis som..”, stämmer påståendet in på dig så tar du en klunk av din drink. En lek som utlovar erkännanden, skratt och tokiga anekdoter.

Här kan du klicka hem spelet

Fler sällskapsspel kan du hitta här